Podmieniales co? chipa?Myjk napisał(a):U chrapka właśnie podmieniliśmy, śmiga!
Nie chodza oba, zaznaczyles mu, ze chodzi o premacy?
www.mazdaspeed.pl
say napisał(a):Podmieniales co? chipa?
say napisał(a):Nie chodza oba, zaznaczyles mu, ze chodzi o premacy?
quzio napisał(a):moneda napisał(a):..czy ktoś ostatnio u nich montował ten moduł (emulator mp3)? i ile zapłaciliście?może podpowiecie co i jak,bo ktoś tu niedawno mówił o 50zł...pozdrawiam...
Moneda szkoda czasu i kasy naprawdę instalacja jest prosta dzięki podpowiedziom na tej stronie.Sam to zrobiłem w niedzielę i naprawdę ciężko się pomylić.Całość zajmuje kilkanaście minut z przerwami na piwo.Trzeba się skupić przy lutowaniu i właściwie to jedyny newralgiczny punkt programu.
kulca napisał(a):musialem wyjac radio bo lapa mi nie chciala wejsc
quzio napisał(a):moneda napisał(a):..czy ktoś ostatnio u nich montował ten moduł (emulator mp3)? i ile zapłaciliście?może podpowiecie co i jak,bo ktoś tu niedawno mówił o 50zł...pozdrawiam...
Moneda szkoda czasu i kasy naprawdę instalacja jest prosta dzięki podpowiedziom na tej stronie.Sam to zrobiłem w niedzielę i naprawdę ciężko się pomylić.Całość zajmuje kilkanaście minut z przerwami na piwo.Trzeba się skupić przy lutowaniu i właściwie to jedyny newralgiczny punkt programu.
Myjk napisał(a):NBR: masz dokładnie taki sam objaw jak chłopaki z Premacy (czyli radio Clarion z M323)
Myjk napisał(a):Jeśli nie masz zmieniarki, to pewnie
radio w tym czasie próbuje ją wyszukać, czy coś – stąd ten lag startowy.
quzio napisał(a):U mnie niestety to samo "widzi" 6 folderów z 10 zapisanych
Myjk napisał(a):NBR: po jutrze się zobaczymy, to pokażesz na własne oczy jak działa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje