gari napisał(a):Ale Mali ma 100% racji cena w Usa jest najwaniejsza
..Powiedział użytkownik S80 i Infiniti
gari napisał(a):nizszy poziom edukacji na poziomie ogolnym nie swiadczy wcale o glupocie
Głupota to za dużo,ale ignorancji niektórym Amerykanom nie odmówisz chyba...
gari napisał(a):Stad tez prosze nie porownujcie tych samochodow bo to jest zupelnie inna bajka – inny "Target" diabelek
Zgadza się,ale nie porównujemy-mówię to po raz setny-AMG do Mazdy 6. Zwykła 2.0, 1.8 itd. to chyba dobre porównanie, bo w Polsce głównie takie "premium" się sprzedaje...Co do wytrzymałości podzespołów o której mówisz,że ma znieść wielkie obciążenia-powiem tylko,że trwałość zawieszeń w niemieckiej klasie premium jest dużo niższa niż w Maździe,a przecież są one ciężkie i mają szybko jeździć w zakrętach
Maciej Loret napisał(a):usrawiedliwia
2:1
 ...
 ...Faja napisał(a):Alfę to była Ci chyba potrzebna codziennie:PP
Faja cóż za subtelny żart
bazyl wspaniały napisał(a):widzą wady swoich samochodów i tego nie kryją ale jeśli ktoś mnie atakuje doskonałością np bmw no to normalne że będę bronił "swojej" marki.
Dlatego mówię też o wadach MB(choć jest bardzo fajnym autkiem i ma też wiele zalet) co kolega Mali odebrał jako atak na całą niemiecką motoryzację...A Mazda też ma wady jak każde inne auto...
bazyl wspaniały napisał(a):ale na chwilę obecną to dla mnie jest zbyt RXowata (z przodu), stara M6 była jakoś bardziej "lotna" ta wydaje się przyciężkawa, silna i brutalniejsza ale brak jej lekkości starego modelu
(ja to bym najchętniej wrócił do chromów i wielkich płetw na bagażnikach oczko )
ot i paradoks...a jest lżejsza i bardziej opływowa
Chromy i płetwy-no cóż-nie widziałem 626 GE Seville
Maciej Loret napisał(a):Pomyliłeś działy. To się nadaje do "Dowcipy" w Hyde Parku...
Mazda powinna Cię zatrudnić na PR-owca... oczko
Macieju o ile mnie pamięć nie myli nowy 2,5 R4 Mazdy to silnik...DISI,więc parametry jak na bezpośredni wtrysk bardzo realne i podobne do VW TFSI,choć może Mazda nie bierze oleju

) W Usa tak to nie funkcjonuje!!!Tam producent oferujacy auta klasy sredniej(pojazdy nie drogie) nie jest wstanie sprzedac "durnemu" klientowi luksuowego produktu ... stad takie marki jak Lexus Acura i Infiniti ... natomiast marka oferujaca produkty luksusowe nie moze  sobie pozwolic na oferowanie takich zubozonych wersji  jak w Europie bo niebyl by wstanie odniesc sukcesu w swoim segmencie (maja w ofercie oczywiscie modele bardziej dostepne cenowo jak Acura TSX czy Infiniti G20 jednak nawet te w wersji podstawowej sa na poziomie pelnego europejskiego wypasu)...Amerykasnki rynek motoryzacyjny, jak prawie wszystko w usa, podlega mniejszej lub wiekszej specjalizacji...jednym slowem to co tanie nie moze przekroczy pewnego pulapu cenowego natomiast producenci oferujacy drogie produkty nie moga sobie pozwolic na oferowanie taniego produktu...stad tez Cena jest najwazniejszym wyznacznikiem i pociaga za soba marke
 ) W Usa tak to nie funkcjonuje!!!Tam producent oferujacy auta klasy sredniej(pojazdy nie drogie) nie jest wstanie sprzedac "durnemu" klientowi luksuowego produktu ... stad takie marki jak Lexus Acura i Infiniti ... natomiast marka oferujaca produkty luksusowe nie moze  sobie pozwolic na oferowanie takich zubozonych wersji  jak w Europie bo niebyl by wstanie odniesc sukcesu w swoim segmencie (maja w ofercie oczywiscie modele bardziej dostepne cenowo jak Acura TSX czy Infiniti G20 jednak nawet te w wersji podstawowej sa na poziomie pelnego europejskiego wypasu)...Amerykasnki rynek motoryzacyjny, jak prawie wszystko w usa, podlega mniejszej lub wiekszej specjalizacji...jednym slowem to co tanie nie moze przekroczy pewnego pulapu cenowego natomiast producenci oferujacy drogie produkty nie moga sobie pozwolic na oferowanie taniego produktu...stad tez Cena jest najwazniejszym wyznacznikiem i pociaga za soba marke

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) , a spalanie takiej jak pisałem.         wystraczy tylko.... już o tym pisałem nie raz na forum
 , a spalanie takiej jak pisałem.         wystraczy tylko.... już o tym pisałem nie raz na forum

...Sorry Grzyby,ale nie mogłem(jeśli uważasz,że zgrzeszyłem to usuń posta,ale Kolega tu buduje niezbyt ciekawą opinię o wielbicielach BMW,a później się dziwi jakie stereotypy panują)...
 ...Sorry Grzyby,ale nie mogłem(jeśli uważasz,że zgrzeszyłem to usuń posta,ale Kolega tu buduje niezbyt ciekawą opinię o wielbicielach BMW,a później się dziwi jakie stereotypy panują)...