gari napisał(a):Ale Mali ma 100% racji cena w Usa jest najwaniejsza
..Powiedział użytkownik S80 i Infiniti
gari napisał(a):nizszy poziom edukacji na poziomie ogolnym nie swiadczy wcale o glupocie
Głupota to za dużo,ale ignorancji niektórym Amerykanom nie odmówisz chyba...
gari napisał(a):Stad tez prosze nie porownujcie tych samochodow bo to jest zupelnie inna bajka – inny "Target" diabelek
Zgadza się,ale nie porównujemy-mówię to po raz setny-AMG do Mazdy 6. Zwykła 2.0, 1.8 itd. to chyba dobre porównanie, bo w Polsce głównie takie "premium" się sprzedaje...Co do wytrzymałości podzespołów o której mówisz,że ma znieść wielkie obciążenia-powiem tylko,że trwałość zawieszeń w niemieckiej klasie premium jest dużo niższa niż w Maździe,a przecież są one ciężkie i mają szybko jeździć w zakrętach
Maciej Loret napisał(a):usrawiedliwia
2:1

Faja napisał(a):Alfę to była Ci chyba potrzebna codziennie:PP
Faja cóż za subtelny żart
bazyl wspaniały napisał(a):widzą wady swoich samochodów i tego nie kryją ale jeśli ktoś mnie atakuje doskonałością np bmw no to normalne że będę bronił "swojej" marki.
Dlatego mówię też o wadach MB(choć jest bardzo fajnym autkiem i ma też wiele zalet) co kolega Mali odebrał jako atak na całą niemiecką motoryzację...A Mazda też ma wady jak każde inne auto...
bazyl wspaniały napisał(a):ale na chwilę obecną to dla mnie jest zbyt RXowata (z przodu), stara M6 była jakoś bardziej "lotna" ta wydaje się przyciężkawa, silna i brutalniejsza ale brak jej lekkości starego modelu
(ja to bym najchętniej wrócił do chromów i wielkich płetw na bagażnikach oczko )
ot i paradoks...a jest lżejsza i bardziej opływowa
Chromy i płetwy-no cóż-nie widziałem 626 GE Seville
Maciej Loret napisał(a):Pomyliłeś działy. To się nadaje do "Dowcipy" w Hyde Parku...
Mazda powinna Cię zatrudnić na PR-owca... oczko
Macieju o ile mnie pamięć nie myli nowy 2,5 R4 Mazdy to silnik...DISI,więc parametry jak na bezpośredni wtrysk bardzo realne i podobne do VW TFSI,choć może Mazda nie bierze oleju