zemoj napisał(a):przód wciąż stał jakoś dziwnie wyżej względem tyłu i było tak zarówno na sprężynach Eibacha
U mnie to samo, choć jeszcze mi to nie przeszkadza. Jak zacznie to chyba pójdę drogą mądrzejszych i założę gwint.
Graty czasu
www.mazdaspeed.pl
zemoj napisał(a):przód wciąż stał jakoś dziwnie wyżej względem tyłu i było tak zarówno na sprężynach Eibacha

loockas napisał(a):Widzę, że nastała moda na smarowanie lewara
Beny napisał(a):Kurde świetna jest w tym pakiecieJakieś detalingi były?

Rodzinny wypad z kolegami z klubu na 3 Mazdy
i zwiedzanie Budapesztu, dalej Chorwacja – Pula, Słowenia (przejazdem), Włochy – Wenecja plus jezioro Garda, Austria i Niemcy (przejazdem), nocka w Pradze i powrót do domu. Wyprawa marzenie! Łącznie zrobione 3700km, z czego jakieś 85-90% dystansu bez dachu
Auto przy takich wojażach sprawia równie wiele radości, co podczas upalania na torze. Średnie spalanie z całego dystansu niecałe 8l/100km. 

zemoj napisał(a):Auto przy takich wojażach sprawia równie wiele radości, co podczas upalania na torze

Neonixos666 napisał(a):Kiedy SWAP w M5?
loockas napisał(a):Powiększyła Ci się rodzina?
Póki co jeszcze nie, ale w razie czego jestem ready loockas napisał(a):2.0 się sprzedało w jakiejś sensownej kasie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości