Witajcie!
Przepraszam Was bardzo, że zawracam głowę, ale od wczoraj dopiero jestem posiadaczem M3. M3, którą sobie wymarzyłem i o którą mocno musiałem się nagimnastykować – by dostać na dzisiejszym szalonym rynku aut przynajmniej mniej-więcej taką, jaką chciałem.
Nie piszę ot tak, od razu, bez przygotowania czy czytania tematów na forum – jeszcze przed zakupem orientowałem się co i jak, więc proszę o wybaczenie

Nie ma po prostu na forum aktualnego tutoriala, chyba że ja jestem ślepy, a od wszystkiego, co przeczytałem już mi czacha dymi i sam nie wiem, co i jak zrobić...
Zależy mi na Android Auto (w poprzednim samochodzie założyłem sobie radio z Androidem i nie mogę wyzbyć się już wygody tego systemu w aucie...).
Chciałem Was prosić o pokierowanie i upewnienie mnie, że planuję wszystko zrobić poprawnie i nie

sobie całego systemu...
Moja Trójka ma w tej chwili soft 33.00.500, więc jak rozumiem, mogę od razu instalować nowszy, ale poniżej 59.00.502.
Samą instalację, jak rozumiem mogę przeprowadzić według tego filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=UIGtsaeVftA, pamiętając o naciśnięciu sprzęgła lub hamulca przynajmniej co 20 minut, bo może potrwać dłużej.
Pytanie pierwsze jest takie, skąd ściągnąć teraz w ogóle soft? Linki, które znalazłem na mazda3revolution.com nie działają, a te z onedrive'a, znalezione na naszym forum, mają wersję v70.00.376A – czyli zbyt wysoką pod łatwą instalację AIO Tweaks... Podobnie te z Google Drive, które przekazywał @andrep, bo tam jest v59.00.545A, która o ile dobrze rozumiem, także wymaga serial connection. Pisaliście też o pliku Autorun ID7, ale w AIO nie widzę takiej opcji – mógłbym prosić o wyjaśnienie, nim coś zablokuję?
Kolejne pytania pozwolę sobie zadać już później, jeśli jakoś ruszę z samą aktualizacją systemu...
Z góry bardzo Wam dziękuję (i przepraszam...)
– Mateusz