PeKa napisał(a):Kombinuje gdzie tu od ręki jakąś licencję sportową ogarnąć.
Szlag mnie już trafia z tym trzymaniem nas za mordy.
Kumpel się zapisywał do jakiegoś związku przeciągania liny. Mogę podpytać czy się udało i jak to zrobić.
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):W wiśle jedna stacja już działa od tygodnia. Kolejne zapowiadają start 1.02.
nemi napisał(a):W galerii handlowej zaraz ludzie będą mogli się kłębić, ale na wolnym powietrzu to już jest problem, naprawdę trzeba być chorym człowiekiem, żeby to wymyślić.
Już nawet utrzymując zamknięcie hoteli i knajp otwarcie stoków miałoby całkowity sens, bo chociaż lokalsi i z bliskich okolic przyjechaliby pojeździć 2-3 h dając komuś pracę i kasę.
loockas napisał(a):Sorry ale za strategię walki z pandemią ten rząd powinien się podać do dymisji.
Gib napisał(a):Ja myślę o pozbyciu się schabu na rzecz jakiegoś małolitrażu 1,3 lub coś w tym rodzaju.
Krzemol napisał(a):Ja przy MX5 odpoczywam. Ostatni raz to auto widziało mechanika we wrześniu na serwisie pozakupowym, znając życie z Alfą by tak różowo nie było.
Krzemol napisał(a):Funcar ale bez drenowania portfela.
Krzemol napisał(a):Właśnie taki był zamysł. Funcar ale bez drenowania portfela
Neonixos666 napisał(a):nie brakuje Ci tego dźwięku Busso?Krzemol napisał(a):Funcar ale bez drenowania portfela.
loockas napisał(a):No to pęknięte sprzęgło naprawdę przelało czarę goryczy w ilości irytujących usterek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości