. Na dziś plan wykonany, 023 ogarnięta, wyczyszczona i ostatecznie sprawdzona pod kontem pracy, dziś wystawiam Co do muzyki to ja nie mam w domu żadnego sprzętu o słuchania muzyki a w sumie posłuchał bym czegoś, na kompie to nie to samo
www.mazdaspeed.pl
. Na dziś plan wykonany, 023 ogarnięta, wyczyszczona i ostatecznie sprawdzona pod kontem pracy, dziś wystawiam 

nemi napisał(a):Ja od paru lat mam sprzęt zamknięty w szafce...

MazdaOwner napisał(a):Nemi >> Nie ma nic bardziej nierozsądnego, niż wiara w to, że projektanci mebli biorą pod uwagę zalecenia producentów sprzętu RTV
marek napisał(a):Ale jak wrzuciłem kable takie coś koło 100zł za metr – dostałem za flaszkę od kumpla maniaka audio
. Kabel był tak gruby, że bałem się, że tył wyrwie z ampli 
marek napisał(a):ale w starym sprzęcie wkurzający jest np brak BT, radia internetowego, podłączenia dysku zewnętrznego jako źródła, wiec generalnie korzystam z TV
Neonixos666 napisał(a):dobrze że ja mam to w pompce, u mnie ma być użytecznie a nie dizajnersko z resztą i tak mnie nie stać
.nemi napisał(a): I tak jak ktoś przyjdzie mam poczucie, że mam strasznie biednie, bo jestem najuboższy wśród znajomych .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości