www.mazdaspeed.pl
qlesh napisał(a):Ja sie zastanawiam jak mozna w ogole wpasc na to zeby wywalic plastikowa butelke po napoju przez okno przy predkosci 130km/h czy w ogole przy jakiejkolwiek predkosci
b2 napisał(a):kiedyś w okolicach wrześni, dwóch buców w czerwonej bodaj fieście obtrąbiło mnie bez powodu, wyprzedziło i wyrzuciło prosto pod auto butelke po piwie. i co zrobić z takimi? jechałem transitem, także nie było szansy na odwet
ravo napisał(a):zadzwonil bym po policje
jacobs napisał(a):to jest Polska......
qlesh napisał(a):To smutne, ze jestesmy jeszcze daleko za europą...nie tylko z kultura na drodze
jacobs napisał(a):to jest Polska......
brii napisał(a):Przyznam się bez bicia, że niekiedy wyrzucam ogryzki z jabłek do rowu jak jadę po jakiejś lokalnej drodze
A nie drażnią was ludzie, którzy kupują żarcie na wynos, siadają sobie bokiem w otwartych drzwiach i konsumują – a potem wszystko co zostanie ląduje dokładnie w tym miejscu, oni się obracają, zamykają drzwi i odjeżdżają? Tudzież ci "dowcipnisie", dla których najlepszym żartem jest podłożyć te śmieci (wliczając w to butelki, także szklane) innym pod koła na parkingu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości