Hahah, spore te koperty xD na całą Europę rozprowadzasz? Gleba by fajnie tak wyglądała ale nie wiem czy byś nie musiał wtedy jaśka pod pupkę położyć na fotelu
Dzisiaj zamontowalem światła do jazdy dziennej firmy Magneti Marelli laq080. To są moje 3 światła i teraz w końcu jestem mega zadowolony bo świecą tak jak powinny i jestem juz widoczny z daleka Podłączenie bajecznie proste i jakość wykonania Oby posłużyły mi jak najdłużej
Hehe Tefalek co Ty tam włożyłeś w ten bagażnik , że tak siadł ? Co do światełek to jakoś mnie nie przekonują , taki dodatek który w tym miejscu w oryginale nie występuje , ale ważne że Tobie sie podoba Pozdrów Wojtka od Szymka:):):):):)
Ja bym wiele miast z chęcią odwiedził i poznał nowych ludzi już o latte nie wspomnę Nie miałem chwili czasu nawet ponadprogramowego Ale nigdy nie wiadomo gdzie tam jeszcze będę jechał to dam znać napewno
Ostatnie 3 dni Nightfallowna spędziła w towarzystwie Gejszy Jak zwykle było super ekstra zaturbicznie Kolejne 1100km zrobione a przez najbliższy tydzień będzie zrobione kolejne prawie 2000
ach ta sprężyna, za którą się wszyscy oglądają miło było spędzić razem trochę czasu i tradycyjnie się pośmiać tylko pożegnania zabrakło, ale wiadomo że lepiej się witać swoją drogą ładne oberwanie chmury przyszło, w dobrym momencie się zwijaliśmy. Błoto Madziom nie było straszne, aczkolwiek komorę silnika mam pomarańczową do następnego Łukaszu