Chyba nie ma takiego sprzętu żeby tak od razu robił foty
www.mazdaspeed.pl
Danmazda napisał(a):Dałeś czadu ze zdjęciamiChodzi mi po głowie jedno.... Jak wyglądały zdjęcia bez retuszu
Chyba nie ma takiego sprzętu żeby tak od razu robił foty
Norreca napisał(a):Ty wes kup pozadna myszke a nie jakies tam Logitechy
Norreca napisał(a):nie wspominajac juz o podkladce....
Norreca napisał(a):no i daj info co tam masz w piecyku pod biurkiem
Weelkoo napisał(a):w przeciągu ostatnich kilku lat zajechałem 2x Razer, MadCatz i ostatnio Steelserieswięc teraz czas na powrót do Logi, starego MX-518 nie zajechałem więc może i ten posłuży
Weelkoo napisał(a):bluźnisz – to jest Func Surfacena rezerwie leży Razer eXactMat i Roccat Taito Control ale Func mi najbardziej leży
Weelkoo napisał(a):pod biurkiem antyk prawie, po wakacjach będzie może coś nowego (R7 1700X/i7-7800X/i7-7700K)aktualnie jest:
i5-2500K@5GHz, ASUS Maximus IV Extreme, 16GB DDR3 2400MHz, ASUS GTX 1070 Strix, 3xSSD (500/250/120)+HDD
Weelkoo napisał(a):Stacja mam nadzieję wpadnie do końca tygodnia – czekam na ramkę i pomyślę w międzyczasie jak ogarnąć połączenie tak, bym mógł sprawdzić za jednym zamachem jak gra na standardowym podłączeniu po kostce (które na bank w standardowej konfiguracji przy BOSE będzie grało źle, pytanie tylko jak będzie po zmianie w konfiguracji stacji o ile taka opcja jest) a jak na RCA (bo w sumie tak powinno być podłączone BOSE ale podobno też nie zawsze jest różowo)
Weelkoo napisał(a):Panowie, podstawowa kwestia – oboje macie podłączone jak chińczyk przewidział czyli kostką ISO – jachu36 na pewno, makmarc z tego co widać było w wątku również. I gra to Wam wówczas głośno i tyle, wyraźnie głośniej niż fabryczna jednostka bo podajecie wzmocniony sygnał (z wzmacniacza wbudowanego w stacji) na wzmacniacz od systemu BOSE. ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości