Chodzi mi po głowie jedno.... Jak wyglądały zdjęcia bez retuszu
 Chodzi mi po głowie jedno.... Jak wyglądały zdjęcia bez retuszu  Chyba nie ma takiego sprzętu żeby tak od razu robił foty
www.mazdaspeed.pl

Danmazda napisał(a):Dałeś czadu ze zdjęciamiChodzi mi po głowie jedno.... Jak wyglądały zdjęcia bez retuszu
Chyba nie ma takiego sprzętu żeby tak od razu robił foty

Przykładem jest kolega, dobrze ustawi aparat, a później tylko drobna korekcja raw-a i kozak zdjęcia
 Przykładem jest kolega, dobrze ustawi aparat, a później tylko drobna korekcja raw-a i kozak zdjęcia  

I choć powoli i nieśmiało rozglądam się za następcą GH to coś tam jeszcze podłubiemy bo raz, że nie wiadomo ile będziemy szukać a dwa – okazję szkoda czasem puścić bokiem
 I choć powoli i nieśmiało rozglądam się za następcą GH to coś tam jeszcze podłubiemy bo raz, że nie wiadomo ile będziemy szukać a dwa – okazję szkoda czasem puścić bokiem  Dotychczas dla samego USB wykładać 1,5~2k nie miałem zamiaru – pojawiła się okazja jednak to skorzystałem
  Dotychczas dla samego USB wykładać 1,5~2k nie miałem zamiaru – pojawiła się okazja jednak to skorzystałem   Czekam jeszcze na ramkę lewarka zmiany biegów z wersji FL (z wykończeniem w czarnym połysku i chromowaną ramką) i będziemy próbować to jakoś sensownie uruchomić na BOSE
  Czekam jeszcze na ramkę lewarka zmiany biegów z wersji FL (z wykończeniem w czarnym połysku i chromowaną ramką) i będziemy próbować to jakoś sensownie uruchomić na BOSE 

Norreca napisał(a):Ty wes kup pozadna myszke a nie jakies tam Logitechy
Norreca napisał(a):nie wspominajac juz o podkladce....
Norreca napisał(a):no i daj info co tam masz w piecyku pod biurkiem

Weelkoo napisał(a):w przeciągu ostatnich kilku lat zajechałem 2x Razer, MadCatz i ostatnio Steelserieswięc teraz czas na powrót do Logi, starego MX-518 nie zajechałem więc może i ten posłuży
Weelkoo napisał(a):bluźnisz – to jest Func Surfacena rezerwie leży Razer eXactMat i Roccat Taito Control ale Func mi najbardziej leży
Weelkoo napisał(a):pod biurkiem antyk prawie, po wakacjach będzie może coś nowego (R7 1700X/i7-7800X/i7-7700K)aktualnie jest:
i5-2500K@5GHz, ASUS Maximus IV Extreme, 16GB DDR3 2400MHz, ASUS GTX 1070 Strix, 3xSSD (500/250/120)+HDD
Weelkoo napisał(a):Stacja mam nadzieję wpadnie do końca tygodnia – czekam na ramkę i pomyślę w międzyczasie jak ogarnąć połączenie tak, bym mógł sprawdzić za jednym zamachem jak gra na standardowym podłączeniu po kostce (które na bank w standardowej konfiguracji przy BOSE będzie grało źle, pytanie tylko jak będzie po zmianie w konfiguracji stacji o ile taka opcja jest) a jak na RCA (bo w sumie tak powinno być podłączone BOSE ale podobno też nie zawsze jest różowo)

to życzę powodzenia... już to przerabiałem na własnej skórze
  to życzę powodzenia... już to przerabiałem na własnej skórze   Pod Bose będzie grało "nieco lepiej" niż ori radio, aczkolwiek nie licz, że dźwięk urwie Ci
  Pod Bose będzie grało "nieco lepiej" niż ori radio, aczkolwiek nie licz, że dźwięk urwie Ci   

Weelkoo napisał(a):Panowie, podstawowa kwestia – oboje macie podłączone jak chińczyk przewidział czyli kostką ISO – jachu36 na pewno, makmarc z tego co widać było w wątku również. I gra to Wam wówczas głośno i tyle, wyraźnie głośniej niż fabryczna jednostka bo podajecie wzmocniony sygnał (z wzmacniacza wbudowanego w stacji) na wzmacniacz od systemu BOSE. ..
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości