ABS/TCS/TCS OFF świeciły już jak ją kupowałem, miałem świadomość że trzeba będzie coś z tym zrobić, jednak obstawiałem czujnik przy którymś z kół.
Dla zobrazowania sytuacji – kontrolki świecą różnie, jednym razem po przekręceniu kluczyka tylko ABS lub wszystkie trzy jednocześnie. Po odpaleniu silnika albo gasną wszystkie, albo wszystkie świecą lub świeci tylko ABS

za każdym razem jest inaczej
Po odpaleniu silnika jak wszystkie kontrolki są wygaszone lub świeci sama ABS i kawałek przejadę zaświecają się już wszystkie 3 i
Żeby nie szukać w ciemno pojechałem na test i wyszło jak na foto.
Oczywiście posprawdzam wszystkie połączenia jeszcze raz (wczoraj już zaglądałem) i w razie czego będę się przymierzał do zmiany pompy.
Mam co prawda drugiego Xedosa TA KF 95, ale pompa jest chyba trochę inna, no i nie chciałbym go demontować bo jest w pełni sprawny
Udanego dnia wszystkim
Dopisano 27 paź 2016 11:24:jedrzej07 napisał(a):Pompy raczej nie padają. Trzeba sprawdzić czy dochodzi prąd do niej, wszystkie wiązki zasilające i masę. Podobno to jest często problemem przy tym błędzie. No i na początek bezpiecznik i przekaźnik. Myślę, że coś z tych rzeczy będzie powodowało błąd. Jeśli jednak okaże się pompa to służę pomocą

Dzięki, w razie czego będę dzwonił