Geniek napisał(a):tak wyglda maska 2 miesiące po uzyciu WetCoat'a firmy Gyeon
No u mnie po miesiącu od nałożenia WetCoat i 4 myciach jest dokładnie tak samo.

www.mazdaspeed.pl
Geniek napisał(a):tak wyglda maska 2 miesiące po uzyciu WetCoat'a firmy Gyeon
WisniaUs napisał(a):Darku nareszcie mogles obmacać swoja Madzie bo małej rozłące.Oby teraz żyło się Wam długo i szczęśliwieI nie zagłaskaj jej znowu na smierć
![]()
![]()
![]()
Ps; nie przeliczajmy miłości na pieniadze
rafalmazda6 napisał(a):Geniek finansowo Madzia Cię nie oszczędziła to faktale miejmy nadzieję że teraz się odwdzięczy
wumpscut napisał(a):Witam.
Zainteresowało mnie to, o czym pewnie wolałbyś zapomnieć – czyli niemiła przygoda z pierścieniami. Sam mam w GH ten sam silnik i ASB, chyba tą samą, o ile się nie mylę. Ciekawe, że Twoja zaczęła podpijać oleum już zaraz po pierwszej wymianie. Aż mnie to trochę zaniepokoiło, bo moja jeździła na oleju Midland, natomiast ja, podobnie jak Ty, zapodałem Jej Dexelię.
wumpscut napisał(a):Oleju w skrzyni też nie zamierzasz wymieniać, jak WisniaUs? To mnie bardzo ciekawi.
wumpscut napisał(a):Rozumiem. Co prawda w innym aucie, ale kolega jest po wymianie statycznej i jest znacząca poprawa, choć przed wymianą skrzynia działała u Niego bardzo dobrze...
Ile kosztowała Cię taka wymiana? Wiesz może czy mamy takie same skrzynie?
wumpscut napisał(a):No to mamy takie sameOdczułeś jakieś zmiany po wymianie oleju? Filtr jest wymienny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość