Ropa przy filtrze powietrza
Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Drodzy koledzy i urzytkownicy madzi 2.0 90km. ostatniao zauwazylem ze w mojej madzi przy wiltrze powietrza pokazala sié ropa. Moze ktos wie gdzie molo dojs do rozszczelnienia
Ostatnio edytowano 2 maja 2016, 13:08 przez Yard, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie krzyczymy na siebie (pisanie wielkimi literami)
Powód: nie krzyczymy na siebie (pisanie wielkimi literami)
Co znaczy przy filtrze? W środku, czy na zewnątrz przy obudowie? Zdjęcie by się przydało.
Auto mam dos krótko wczesiej miałem.doczynienia tylko z benzyna. Wyciek jest prawie 2 miesiące na początku pomyślałem że poprzedni właściciel coś rozlal ale zaczęło się to delikatne powiekszac . Jakoś parę dni temu wróciłem z małej wycieczki i wtedy stwierdziłem wonchajac ta ciecz że to ropa ale mogę się mylić.
siema ponownie. troszke wiécej wiem na temat tego wycieku. wycieka dokladnie z wiázek elektrycznych
.Jedyne miejsce jakie jeszcze znalazlem mokre od ropy to jakis czujnik przy pompie zakonczony czerwona wtyczka
.Jedyne miejsce jakie jeszcze znalazlem mokre od ropy to jakis czujnik przy pompie zakonczony czerwona wtyczkazawór TCV przecieka, zajrzyj też do kompa w nogach pasażera.
Nie powinno być żadnego problemu.
Poczytaj, od Opla jest tańszy a w używkę raczej bym nie szedł bo prędzej czy później wszystkie będą ciekły (chyba że z pewnego źródła)
Witam. zamowilem juz nowy orginalny tanie to nie bylo ale mysle rozwiaze problem z wyciekajaca ropa. czekam terez tylko na mechanika jak wruci z wakaci zeby mi to zalozyl. samemu jakos sie boje ze sie zapowietszy. dzieki za pomoc i pozdrawiam
Strona 1 z 1