Mazda6 GG L8 '04 StratoAero by dejneks
Czy ja wiem? Żadne też dają radę
Nie zapominajcie, że jeździmy w najcieplejszym mieście w Polsce 
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
francesco_franco napisał(a):Nie zapominajcie, że jeździmy w najcieplejszym mieście w Polsce
Że coooooo??????

Przecież to Tarnów jest Polskim Biegunem Ciepła!!!!!

-
WisniaUs
Tak jak obiecalem oto fotki najlepszych dywaników gumowych na świecie
Używane codziennie od 2007 roku i tak wygladaja
I jak pieknie dopasowane,mistrzoswo świata

-
WisniaUs
Szczerze? Dla mnie lipa
Gdzie burty? Fakt, obecna zima to nie zima, ale wystarczy, że trochę śniegu poleży i zaraz w dywaniku się robi kałuża. Przy tych co pokazałeś, gwarantowane rozlanie na wykładzinę. Ja i myślę, że spora rzesza osób z forum zanim wejdzie do samochodu otrzepuje buty, ale zawsze się coś nazbiera i potem topi na wycieraczce. Co do wytrzymałości nie dyskutuję, bo nigdy tak długo nie trzymałem samochodu 
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
Celin napisał(a): Przy tych co pokazałeś, gwarantowane rozlanie na wykładzinę.
Zapewniam cie ze nigdy mi sie nic nie przelalo poza.Te zagłebienia maja ok 0,5cm głębokosci a przecież 1lir wody tam sie nie nazbiera.Generalnie jak dbasz tak masz.Mozesz miec koryto na 1m i doprowadzic do tego ze sie przeleje hehehehhe.Widze ze wszystkim nie dogodzi szkoda zachodu i produkowania sie tu na forum bo i tak wszyscy wszystko lepiej wiedza.Róbta co chceta.Auta trzymam dlugo bo jestem pasjonatą danej marki a nie handlarzem skoro dziala i sie nie psuje a jest frajda z jazdy to po co sprzedawac

-
WisniaUs
I bardzo fajnie 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
dejneks napisał(a):ale te dywaniki to raczej nie z Polski?
No nie ,ani nie z CHIN

Stąd bo tu była kupiona przezemnie osobiscie

http://www.rotomazda.com
-
WisniaUs
Chyba jutro przejadę się do drugiego garażu i cyknę Wam fotki moich, tzn. już nie moich
gum, tam jest wszystko dopasowane niemalże co do mm i z burtami eleganckimi.
-
makmarc
Wisnia spokojnie nie denerwuj się
Też dbam o samochód ale niestety zdarza się, że przy dużych śniegach mimo wszystko się trochę naniesie. I nie mówię tu o litrach a o niewielkiej ilości, która wystarczy że ruszysz dywanik aby to wylać i doopa... wszystko na wykładzinę leci. Ja mam polskie dywaniki z burtą około 2.5 do 3 cm i też są ok dopasowane.
A samochód z założenia staram się co 5 lat zmieniać. Też nie jestem handlarzem, ale lubię co nieco odświeżyć. Teraz zmieniłem bo wymusiła sytuacja rodzinna inaczej dalej bym 6 jeździł pewnie jeszcze ze 2 lata.
A samochód z założenia staram się co 5 lat zmieniać. Też nie jestem handlarzem, ale lubię co nieco odświeżyć. Teraz zmieniłem bo wymusiła sytuacja rodzinna inaczej dalej bym 6 jeździł pewnie jeszcze ze 2 lata.
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
PILNA sprawa: wczoraj zamontowałem przeciwmgłowe i wszystko hulało jak na leży. Dzisiaj jeździłem też było ok. Teraz poszedłem do Madzi porobić zdjęcia, włączam światła i dupa, postojówki są, przeciwmgłowe są, długie są, nie ma mijania. Bezpieczniki ok (chyba że nie te sprawdzałem). Proszę o radę PILNE!!
Bardzo możliwe, że winny jest przekaźnik świateł mijania.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Może to coś Ci pomoże viewtopic.php?t=80946

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
To dobrze, że wszystko wrociło do normy bo już myślałem,że jest coś nie tak po wymianie na graty ode mnie 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08