Zupelny brak świateł mijania
Strona 1 z 1
Witam wszystkich.Przeszukalem forum na ten temat ale niestety,albo moze i dobrze nie znalazlem nic na temat problemu ktory sklonil mnie do zalozenia tego tematu.W mojej mazdzie od okolo 3 dni mam zupelny zanik swiatel mijania.Przeciwmgielne i dlugie dzialaja bez zastrzezen.Po sprawdzeniu bezpiecznikow i zarowek ktore okazaly sie ok.stoje z dylematem czy nie odwiedzic serwisu mazdy,ktory oczywiscie za odpowiednia oplata(mieszkam w niemczech)usunie te usterke.Moze jednak ktorys z forumowiczow spotkal sie juz z czyms podobnym i podzieli sie sie swoim doswiadczeniem.Dzieki i przyjemnej jazdy wszystkim posiadaczom mazd.
- Od: 23 sie 2009, 12:04
- Auto: mazda 6,kombi 1,8(120KM)
andy45 napisał(a):Witam wszystkich.Przeszukalem forum na ten temat ale niestety,albo moze i dobrze nie znalazlem nic na temat problemu ktory sklonil mnie do zalozenia tego tematu.W mojej mazdzie od okolo 3 dni mam zupelny zanik swiatel mijania.Przeciwmgielne i dlugie dzialaja bez zastrzezen.Po sprawdzeniu bezpiecznikow i zarowek ktore okazaly sie ok.stoje z dylematem czy nie odwiedzic serwisu mazdy,ktory oczywiscie za odpowiednia oplata(mieszkam w niemczech)usunie te usterke.Moze jednak ktorys z forumowiczow spotkal sie juz z czyms podobnym i podzieli sie sie swoim doswiadczeniem.Dzieki i przyjemnej jazdy wszystkim posiadaczom mazd.
przekaznik!
napisz mi na PW gdzie w N. mieszkasz....
moze tobie pomoge!?
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Dzieki za szybka reakcje.Dwie zgodne odpowiedzi wiec cos w tym musi byc.Trudniej o przekaznik bo niestety nikt ze znajomych nie jest posiadaczem tego typu pojazdu.Wiec kroki bede musial jednak skierowac do serwisu zeby owa czesc sprawdzic ewentualnie zakupic.Odezwe sie po usunieciu usterki zeby podzielic sie nowinkami.
- Od: 23 sie 2009, 12:04
- Auto: mazda 6,kombi 1,8(120KM)
andy45 napisał(a):Dzieki za szybka reakcje.Dwie zgodne odpowiedzi wiec cos w tym musi byc.Trudniej o przekaznik bo niestety nikt ze znajomych nie jest posiadaczem tego typu pojazdu.Wiec kroki bede musial jednak skierowac do serwisu zeby owa czesc sprawdzic ewentualnie zakupic.Odezwe sie po usunieciu usterki zeby podzielic sie nowinkami.
popytaj w ASO ktory to jest od swiatel
i mozesz go,tak dla proby poprostu podmienic,
bo generalnie w aucie jest kilka przekaznikow identycznych..
P.S.
i jak co to mam taki do odsprzedania, promocyjnie,
wg. mnie
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
andy45, proszę zapoznać się z Regulaminem odnośnie nazewnictwa tematów.
Tym razem poprawiam.
Enduro, to nie jest dział Kupię/Sprzedam ani pchli targ.
Proszę zaprzestać SPAMowania tematów ofertami sprzedaży części.
Tym razem poprawiam.
Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):andy45, proszę zapoznać się z Regulaminem odnośnie nazewnictwa tematów.
Tym razem poprawiam.
postaram się!
E.
witaj! miałem ten sam problem! moja mazda jest na ksenonie ale może i w innych też to może się zdarzyć! u mnie nie było masy! To nic nie kosztuje
za lewym reflektorem pod obudową filtra powietrza do takiej podłużnej kostki wchodzi chyba z 6 przewodzików a wychodzi jedno uszko do przykręcenia śrubą do nadwozia! Jak mi to elektryk odciął to dopiero zauważyłem że można to rozebrać
) Pozdro
Mówiono nam GŁUPIEMU TRZEBA USTĄPIĆ! no i dlatego ten kraj tak wygląda
- Od: 24 maja 2007, 09:40
- Auto: Mazda 6 2.3L 2002 Top
Strona 1 z 1