zesta sie uparly na ta komore no

umyje umyje, musze tylko zajechac do chalupy i bedzie myte.
Beny napisał(a):Crenshaw napisał(a):no teraz z tym korkiem jak nie umyjesz silnika to Cię na zlocie zagryzę

to dziabnij go jeszcze odemnie

Tu mycie nie pomoże dekiel w kolor albo polerka do takiego korka

listwa na pasie tez ruda

Ja to wiem wszystko Beny tylko caly czas problem jest z tym, ze nie ma mnie na miejscu

juz dawno dekiel, oslona kolektora itd bylyby zeszlifowane, prysniete i zrobiony aerograf na wewnetrznej stronie maski

tutaj nawet nie mam nawet sprzetu zeby to zrobic nie mowiac juz o miejscu takim zeby sie nikt nie przywalil i na policje nie zadzwonil. Ja felgi sam zmieniam na stacji i ludzie sie pytaja czy mechanik jestem takze wiesz. Druga sprawa jest taka, ze auto jezdzi codziennie i nie moge sobie pozwolic na rozgrzebanie auta bo mi jest po prostu potrzebne no i nie ma gdzie tego wszysystkiego zrobic wlacznie z zostawieniem auta gdzies w warsztacie/garazu na dwie trzy doby :/ moze jak bede w PL cos ogarne z polerka chociaz szczerze watpie
Mam nadzieje ogarnac tapicera jednak zeby na zlot bylo cacy ale tez watpliwa sprawa.
jaaco napisał(a):Rezonator powietrza to jest pod zderzakiem

na wlasnie wiedziqlem, ze to tamte pucha ale nie chcialem sie madrzyc

czarek1991 napisał(a):I rurki nie ida do silnika tylko do krokowca ewentualnie do kolektora

No wlasnie wlasnie, tam pod przepustnice ida. zle spojrzalem na zdjecie

ale zeby zejsc troche z tematu silnika wrzoce foty ustrzelonego auta na parkingu

I troche przykra sprawa. ta czesc tylnych drzwi doslownie zostala mi w rekach i rozsypala sie na wior

Ten [tiiit] trojkacik rozsypal sie w mial. Ma ktos moze taki na zbyciu? Rozebralem drzwi i ucieszylem sie, ze jest to czesc odkrecana