Eunos 30X EC KL-DE Turbo '93 ----> FET in progress
to zalezy kiedy to wesele. Ile to nagrać krotki filmik. Majac tyle mocy musi byc krotki 
-
Pyton162
Mazda dostała kolanko 45stopni od holseta do filtra, jeszcze potrzebuje blache alu. 2mm by odgrodzić filtr od komory silnika, narazie powstał problem nie działąjącego czujnika VSS licznik pokazuje a EMU nie widzi prędkości i nie rozłącza procedury startu
Pytanie nie działa mi gniazdo zapalniczki ani zegarek bezpieczniki całe co sie mogło stać ?
Pytanie nie działa mi gniazdo zapalniczki ani zegarek bezpieczniki całe co sie mogło stać ?
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
ja obstawiam jednak bezpiecznik. czasmai wyglada na dobry a jest spalony. u mnie mialem podobnie to wlasnie zaplaniczka i zegarek przestaly dzialac i spalony byl bezpiecznik.
U mnie nie działa zapalniczka w ogóle mimo że masa jest i prąd na kabelku do zapalniczki też jest, załatwiłem nawet drugie gniazdo tyle że się okazało że jest z przedlifta i jest wciskane (poliftowe jest od tyłu skręcane) więc złożyłem z dwóch jedno (korpus z mojej a cała reszta z tej przedliftowej) i efekt był taki że po wpięciu czegokolwiek do gniazda wywalało bezpiecznik RADIO i gasło wszystko, po spaleniu 3 bezpieczników stwierdziłem że chyba jednak wolę jeździć bez możliwości ładowania telefonu niż bez słuchania muzyki 

Jak dobrze pamiętam to w gnieździe zapalniczki jest jeszcze termik i jeżeli dochodzi napięcie ale zapalniczka nie działa to to jest przyczyna, jeżeli natomiast napięcie nie dochodzi to albo bezpiecznik, albo gdzieś masa uciekła.
- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Narazie jedyny problem to taki że emu nie pokazuje mi prędkości pojazdu na początku pokazywał w skokach 45-58 tak skakało teraz nić 0, ale zegar pokazuje prękość dobrze i przez to mi nie rozłącza procedury startu
O ile dobrze pamiętam to w skrzyni jest indukcyjny czujnik VSS, nie wiem czy EMU sobie radzi z takimi czujnikami. Możesz spróbować coś takiego złożyć na szybko: