właściwie to Łucka
Nie zatrzymywałeś się, nie oglądałeś? Jak wrażenia?
trochę roboty przy niej jeszcze jest, ale wszystko się ogarnie

www.mazdaspeed.pl

jarek43_16 napisał(a):A no bo tam tam stoi 2-3x w tygodniu i czeka na mnie, aż wrócę z pracy
właściwie to Łucka
Nie zatrzymywałeś się, nie oglądałeś? Jak wrażenia?
trochę roboty przy niej jeszcze jest, ale wszystko się ogarnie

Jakie postępy zostały dokonane w ostatnim czasie?
 Jakie postępy zostały dokonane w ostatnim czasie?
 ) i komponuje się ze spojlerem czarnym. Myślałem, że gorzej pordzewiane będzie, ale jest ok, poczyszczone, ruda wygoniona, r-stop. podkład i spachla w 3 miejscach co by wyrównać i fajnie, że dalej ruda nie będzie jadła. No i niezła różnica kolorów oryginalnego na dachu i nowego w około mx-a. A temat umarł pewnie bo to fs jest, więcej sensacji budzi stożek na kibel rurze w kl-u
 ) i komponuje się ze spojlerem czarnym. Myślałem, że gorzej pordzewiane będzie, ale jest ok, poczyszczone, ruda wygoniona, r-stop. podkład i spachla w 3 miejscach co by wyrównać i fajnie, że dalej ruda nie będzie jadła. No i niezła różnica kolorów oryginalnego na dachu i nowego w około mx-a. A temat umarł pewnie bo to fs jest, więcej sensacji budzi stożek na kibel rurze w kl-u  

jarek43_16 napisał(a): Trochę mnie podbudował, że mój mx nie taki zły, ale napewno ściemniał

), nowe świece Denso K16TT, stare też te były i zrobiły na LPG 44 000km i po wymianie żadnej różnicy nie czuję
 ), nowe świece Denso K16TT, stare też te były i zrobiły na LPG 44 000km i po wymianie żadnej różnicy nie czuję 

kobe a przypadkiem nie kojarzysz co to za auto ?
 kobe a przypadkiem nie kojarzysz co to za auto ? julek napisał(a):hahaha kobe a przypadkiem nie kojarzysz co to za auto ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości