sylwo napisał(a):Takie spóźnione pytanko... czy było widać rdzę tam gdzie kierowca ma nogi zanim się za to wzięliście?
Po zdjęciu tapicerki było sporo nalotu, ale jedno pukniecie młotkiem pokazało całą prawde. Najgorzej było wokoło mocowania pedalu gazu, który z niedużą siłą poprostu wyrwaliśmy. Z zewn kiedyś ktoś ją pewnie zabezpieczał i pod przewodami itp nie było tego bardzo widać...
freezoneq napisał(a):to i tamto nt. dolotu, zazdrosny jestem

Na pierwszy odsłuch, nie było źle. Sądze jednak że trzeba się przejechać żeby zagrało to tak jak należy.
freezoneq napisał(a):W końcu odbłyśniki regenerowałeś?
Nie bo cena wachała się od 230 wzwyż. Wyczyściłem je, wypolerowałem szkło i przy kierunkowskazach wyglądają jak nówki

Jest pare fotek z większej odległości.. sami oceńcie...
I dalej już w większym formacie
Piotr uznał że jeszcze nie jest to takie jakie on by to widział, więc możliwe że będzie coś jeszcze tu modził..

a tak z odl ok 3m prezentuje się JESZCZE NIE USTAWIONY xenon
Do tego wleciały maty bitumiczne jako pierwszy etap wygłuszenia spodu. Narazie na tym poprzestane gdyż kolej losu zmusza mnie do garażowania Madzi do listopada

"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"