Dwie fotki mojego zdrutowanego panelu sterowania nawiewami niestety nie świeci skala 1234 i jeden suwak z niewiadomej mi przyczyny bo na biurku świeciło a po zamontowaniu przestało ale nie mam siły ani czasu sie z tym grzebać znów :/

A tutaj przy okazji dzisiejszej wizyty u mojego magika lakiernika żeby mu pomóc w dłubaniu przy mazdach w międzyczasie zamontowałem sobie tylne lampy USDM/JDM

Tak sobie toto wygląda

niestety nie działają mi światła wsteczne i nie z winy lamp bo w kablach z wiązek w samochodzie nie ma w ogóle prądu, także albo coś się stało czujnikowi

albo kabelek albo styk zaśniedział :/ jak się kanał u niego zwolni za kilka dni to wjadę zobaczyć co to się tam sknociło
A i zapomniałem napisać, mój artysta malarz obleciał mi całe auto dookoła z czujnikiem grubości powłoki lakierniczej i o ile niektóre elementy były drugi raz malowane, to nigdzie nie ma ani grama szpachli

coś wg mnie jest podejrzane – nie kopci, oleju nie bierze (od dolewki tydzień po zakupie do tej pory nic nie ubyło), tony szpachli nie ma, rdzewieć też nie rdzewieje nie licząc jednego kwiatu lotosu na nadkolu

albo nie mam podłogi albo ktoś nie wiedział co sprzedaje