Mazda MX-6 GE FS '93 Szumki44
Szumki wiesz, że ja Ci nie będę słodził i powiem prawdę co myślę?
-kiszka, napisy na oponach też 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Słabo to wygląda,kolor felg+ ten spojler i napisy i rzeczywiście chyba nie tedy droga
trochę szkoda bo ogólnie Mx widać że zadbany a mało ich juz zostało w tak dobrym stanie 
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Spoiler
to rodzynek
Co do napisów to nie wiem czemu się tak uczepiliście. Poza tym mnie się podoba
...
Kolejne mody zrobione to Flowmaster super 44 + Glasspack na pokładzie już :}. Jedynie muszę koncówki wydechu zwęzić z 2x30mm na 2.50mm Bo za bardzo przesunął mi się moment i moc w górny zakres .
Ten Glasspack ma 1m dlugosci
tłumik też nie mniejszy ciężko było to dobrze usadzić 
Układ wydechowy zbudowany jest połowicznie na średnicy 70mm ,czyli wygląda to tak:
4-2-1---(56mm)---(70mm)Glasspack(70mm)----(56mm)Tłumik Środkowy(56mm)---(70mm)Flowmaster(70mm)---1--2x(30mm)dwururka z bmw kolektora
i muszę te 2 rurkę zmniejszyć na 25mm albo na 20mm
Kolejne mody zrobione to Flowmaster super 44 + Glasspack na pokładzie już :}. Jedynie muszę koncówki wydechu zwęzić z 2x30mm na 2.50mm Bo za bardzo przesunął mi się moment i moc w górny zakres .
Ten Glasspack ma 1m dlugosci
Układ wydechowy zbudowany jest połowicznie na średnicy 70mm ,czyli wygląda to tak:
4-2-1---(56mm)---(70mm)Glasspack(70mm)----(56mm)Tłumik Środkowy(56mm)---(70mm)Flowmaster(70mm)---1--2x(30mm)dwururka z bmw kolektora
i muszę te 2 rurkę zmniejszyć na 25mm albo na 20mm
Ja chcę to usłyszeć!!
Gdzie zmieściłeś ten tłumik?

Gdzie zmieściłeś ten tłumik?
Jak gada poka poka !;)
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Muszę kamerę hd skombinować bo telefon to brzeczy jak pierdziawka .. albo naprawde prawie jak v6 w sumie ciężko odróżnić w pewnym zakresie obrotów co to za silnik 
Łaaa, ale to dobrze wygląda na tym kole 
Robi robotę
Robi robotę
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Kup mi lepszewilusjdm napisał(a):Z tym kolorem felg zlewa się kompletnie :/ wgl. ten wzór felg jakoś nie leży...
Poz tym za rok felgi zmieniam z mega rantem
Dopisano 2 cze 2014, 22:33:
Proszę sie nie czepiać co do spawów 2-rurki
Niżej bardzo słabej jakości film nagrany kartridżem z pegazusa
https://www.youtube.com/watch?v=wtETOCAo2U0 załatwie mik studyjny to nadram
Zazdroszcze Ci tego spojlera;) za jakis czas bd malowal calego emixa to dasz to skrzydlo na odlew coo ? Bo progi tez chyba byly od Twoich odlewane ?;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Ale odlew tyle kosztuje ? ;d
Fajnie jest
Da radę w trasie wytrzymać?
Nagraj film z tyłu, albo najlepiej przyjedź do mnie
Nagraj film z tyłu, albo najlepiej przyjedź do mnie
Forma + zniszczenie lakieru z mojego... spoiler 350 zl odlew wiec zeby sprzedac 1 szt musial bym miec 1700 zlBounty napisał(a):Ale odlew tyle kosztuje ? ;d
Omg do pupy ;( to skad tak spojler tylko z zagranicy bo malo prawdopodobne, ze w Pl go kupie
jak zobaczyłem te spawy to w pierwszej kolejności myślałem że chcesz pokazać że Ci się tłumik urwał
,2,5 cm rurki na koniec chcesz zamontować na pewno ? ,toż to komicznie będzie wyglądać
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Chyba chłopak myślał o 2,5 ale cala 
2.5 zwężkę
cm przy wyjściu z tłumika :} Na końcu będzie ładne kupione zakończenie
Co do spawów niestety lepszego sprzętu kolega nie ma tylko Shermana za 400 zł
Te 2 Rurki to tymczasowe
muszę wykalibrować wedle swojego uznania
szerokość "dławika akustycznego " bo jak bym zostawil 70mm rurę końcowego to rozpierd... całe miasto
jak jazda z urwanym wydechem
Co do spawów niestety lepszego sprzętu kolega nie ma tylko Shermana za 400 zł
Te 2 Rurki to tymczasowe
Tylko, żebyś nie zepsuł dźwięku jak założysz takie 2 rureczki 2,5cm od skutera
Końcówki wydechu 3,5cm też mało mi się widzi...
Jak jest za głośno to cienkimi rureczkami na końcu możesz pogorszyć barwę dźwięku. Jeżeli masz kata to wstaw zamiast niego jakiś tłumik przelotowy ze zwężką w środku.
Końcówki wydechu 3,5cm też mało mi się widzi...
Jak jest za głośno to cienkimi rureczkami na końcu możesz pogorszyć barwę dźwięku. Jeżeli masz kata to wstaw zamiast niego jakiś tłumik przelotowy ze zwężką w środku.