Nie będą to jakieś mega dobre rowery ale w tej kwocie raczej kupi się już coś nadającego do okazjonalnych przejażdżek, a przy tym nie sprawiającego zbytnich problemów.
Na takim np. byś lepiej wyglądał

www.mazdaspeed.pl
Bartek1986 napisał(a):Nie masz opcji na czymś zaoszczędzić dodatkowego tysiaka![]()
![]()
Xenocyd napisał(a):Zawsze tak jest – ktoś szuka sprzętu grającego za ~800 zł to polecają mu PianoCrafta, Nemi szuka roweru ja 700 – 900 zł i okazuje się, że to na hulajnogę nie wystarczy
Xenocyd napisał(a):właściwie karbonowa rama też by nie zaszkodziła
Bartek1986 napisał(a):Nemi na samochód też wydałeś xx kzł i nim nie jeździsz![]()
Bartek1986 napisał(a):Jest jeszcze taka kwestia, że człowiek tak samo jak w bieganie albo nawet bardziej.. najczęściej się w jeżdżenie wczuwa.
Bartek1986 napisał(a):Ja tak mam. Wolę wydać 2 razy tyle i jeździć na czymś na czym się przyjemnie jeździ, niż wydać mniej i się potem wk.....ć
nemi napisał(a):Po przekopaniu kilku stron i forów wygląda na to, że każdy z wymienionych przeze mnie rowerów powinien sprostać wymaganiom i są to rowery zupełnie dobrze nadające się do amatorskiej jazdy. O wszystkie swoje rzeczy bardzo dbam, toteż nie spodziewam się problemów .
marek napisał(a):zniechęca do jazdy po leśnych ścieżkach
marek napisał(a):a wynika to z tego, że na tym rowerze nie masz prędkości
marek napisał(a):Przejechałbyś się rowerem za te 3k pln na kołach 29" z tarczowymi hamulcami i lzejszym o 2-3kg niż to co pokazujesz to byś się zdziwił jak to inaczej jedzie.
Bartek1986 napisał(a):Nie polecam mu przecież drogich rowerów, ale moim zdaniem te 1500-2000zł to minimum, żeby rower miał jako taki nie sprawiający problemów i nie denerwujący osprzęt..
Pankuba napisał(a):Bartek1986 napisał(a):Nie polecam mu przecież drogich rowerów, ale moim zdaniem te 1500-2000zł to minimum, żeby rower miał jako taki nie sprawiający problemów i nie denerwujący osprzęt..
Bez przesady. Za 1000 też pewnie znajdzie coś, co przy tych przebiegach i turystycznym stylu jazdy się sprawdzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości