Eunos 30X EC KL-DE Turbo '93 ----> FET in progress
Racja bo widze przykładowo że auto jak wchodzi doładowanie jest moco przelane 10,3 afr potem rośnie do 11,5, widać że mapa z pupy troche, ważne że sie auto jakoś kula,
narazie mazdy nawiedzają garaż przema, dami ci oddychnąc i po zimie przyjade na strojenie
Ale skoro wartości czy to det3 czy emu skonfigurujesz prawidłowo to i hamownia powinna pokazywać mocno zbliżone wartości
narazie mazdy nawiedzają garaż przema, dami ci oddychnąc i po zimie przyjade na strojenie
Ale skoro wartości czy to det3 czy emu skonfigurujesz prawidłowo to i hamownia powinna pokazywać mocno zbliżone wartości
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Witam jak to przystało na zime przegląd i okazało sie że dobrze nie jest
Pare spawów luxtera nie było aż tak dobrych i są przedmuchy-> wszystkie do szlifowania i pospawania
Zmiana kolektora wydechowego od strony grodzi –>ciężki dostęp do 3 śruby
A z nowości zmiana WG na 45mm na V-band sprężyna 7 psi Kopia Turbosmarta i sonda EGT pod emu
Pare spawów luxtera nie było aż tak dobrych i są przedmuchy-> wszystkie do szlifowania i pospawania
Zmiana kolektora wydechowego od strony grodzi –>ciężki dostęp do 3 śruby
A z nowości zmiana WG na 45mm na V-band sprężyna 7 psi Kopia Turbosmarta i sonda EGT pod emu
widze ze z bosym ładnie sie zbroicie na new season 
Bosy idzie jak zły, a tylko robie remament po 2013
mam sporo roboty zawór MAC podłączyć, a jakby czas pozwolił jest sporo rzeczy do poprawy 
Po niedzielnym małym strojeniu Bosego KLT i słońcu na dworze brierem sie do pracy:
– mazda rozebrana poprawione orurowanie do Holset-a będzie wykorzystany TwinScroll
– dziś biorę się za dolną rure od wody będzie z nierdzewki żeby jej gorąco do turba kuku nie zrobiło
– zmiana badaża termo czarny 2mm
– przedłużenie kabli do skrzynki bezp.
– no i mam nadzieje że w ta wiosne wkońcu doładowanie po biegach i straszak na miasto ALS
– mazda rozebrana poprawione orurowanie do Holset-a będzie wykorzystany TwinScroll
– dziś biorę się za dolną rure od wody będzie z nierdzewki żeby jej gorąco do turba kuku nie zrobiło
– zmiana badaża termo czarny 2mm
– przedłużenie kabli do skrzynki bezp.
– no i mam nadzieje że w ta wiosne wkońcu doładowanie po biegach i straszak na miasto ALS
no teraz Twoje rurki upodabniaja sie do moich
bedzie sie działo na sandomingo i okolicach oj bedzie
juz wczoraj ludzie z chodnikow sie zawijali jak scremera slyszeli
a to dopiero poczatek 
bedzie sie działo na sandomingo i okolicach oj bedzie
juz wczoraj ludzie z chodnikow sie zawijali jak scremera slyszeli
- Od: 22 mar 2009, 21:08
- Auto: Mazda MX-3 2,5V6 94r
Jest moc 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Pany wpadnijcie do czaplinka 
mlody1921 napisał(a):– mazda rozebrana poprawione orurowanie do Holset-a będzie wykorzystany TwinScroll
twin scrol bedzie ja bedziesz mial dwa zawory wastegate

- Od: 8 gru 2012, 15:36
- Auto: rx-8 k20
A WG nie można żeby upuszczał z jednej głowicy i tak chyba nie napędzie tak dużego turba jak uchyli WG z jednej głowy
czy z 3 cylindrów napędzi na tyle turbo żeby podało nawet 0,1 bara?
czy z 3 cylindrów napędzi na tyle turbo żeby podało nawet 0,1 bara?
No w końcu coś się dzieje 
Jaką Ty masz tam pupę bo nie chce mi się wertować stron?
Tak czy siak wg. mnie 3 cylindry dadzą radę napędzić tego klocka, może nie na 1,2 ale 4,5 bieg już pewnie tak. Tym bardziej że wirnik będzie już miał jakąś prędkość.
Jaką Ty masz tam pupę bo nie chce mi się wertować stron?
Tak czy siak wg. mnie 3 cylindry dadzą radę napędzić tego klocka, może nie na 1,2 ale 4,5 bieg już pewnie tak. Tym bardziej że wirnik będzie już miał jakąś prędkość.

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Jako że słonko świeci aż człowieka skręca żeby sie przejechać, więc wieczorami co sie kręci
- Załączniki
podoba mi się Twoja determinacja, brawo
fajnie jakbys pokazał jak to jedzie jeszcze lepiej byłoby zobaczyc w realu 

Dzięki panowie za miłe słowa, sądze że na wiosne będą media i będą rolki 
Dopisano 28 lut 2014 15:28:
misiak89-89 masz być w rykach w tym roku
ja powinienem być bosy
bedziemy testować 
Dopisano 28 lut 2014 15:28:
misiak89-89 masz być w rykach w tym roku
mlody1921 napisał(a):misiak89-89 masz być w rykach w tym rokuja powinienem być bosy
bedziemy testować
Cwaniaczek do Czaplinka przyjedz, a nie karzesz jechac 450km zeby usłyszec 0,8 bara:)
Ale nic sie nie boj ja bede i zamawiam na prawym
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tor Poznań 1:50,500 147KM Spidi:) 2014
BEST ET@ 13,308 Opel Speedster ~ 213KM Ryki 2015
Tor Poznań 1:47,700 235KM Spidi:) 2016
Tor Poznań 1:45,937 235KM Spidi:) 2017
BEST ET@ 13,308 Opel Speedster ~ 213KM Ryki 2015
Tor Poznań 1:47,700 235KM Spidi:) 2016
Tor Poznań 1:45,937 235KM Spidi:) 2017