Otwarcie sezonu

Postprzez Jerry » 9 mar 2006, 21:28

Ja przesadziłem................skoro temat ma sie tyczyc Ryk to dlaczego zawsze ktos tu musi zacząć gadke o czyms innym???To mnie denerwuje ze nie umiecie trzymać sie dyskusji.
Ryki pewnie tradycyjnie bedą w Rykach tyle ze nie bedzie ankiety a konkretny termin do którego bedziecie musieli sie dostosować.Koniec z ankietami nie mam na to czasu,przykro mi.Ostatnio była ankieta zagłosowało blisko 50 osób a przyjechało 20 hahaha.To była ostatnia ankieta odnosnie terminów spotkan :D miesiąc wcześniej bedzie podany termin i kazdy bedzie musiał sie dostosować.
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Waluś » 9 mar 2006, 21:40

Jerry napisał(a):miesiąc wcześniej bedzie podany termin i kazdy bedzie musiał sie dostosować

i chwała ci za to:) <spoko>
Fotorelacje z napraw 626 GD
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia...
Forumowicz

Od: 21 lis 2003, 20:48
Auto: GJ SH01, a rekreacyjnie niebieskie 1300 ccm na dwóch kołach

Postprzez Pit » 9 mar 2006, 21:43

...szkoda, że kazdy temat traktujący o dużym, miedzyregionalnym spotkaniu zawsze kończy się ryczeniem jeden na drugiego.

Jerry napisał(a):...może sami sie postaracie pogadac ze sponsorami i załatwić miejsce...

...ktoś tutaj chyba nazywa się KS'em,
a może jestem w wielkim błędzie i to nie należy do jego obowiązków <lol>

...jeszcze jedno – forsujecie Ryki, a zapominacie o jesusie i jego doświadczeniu w organizacji tego typu imprez...
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez ravo » 9 mar 2006, 21:51

Piotruś napisał(a):...jeszcze jedno – forsujecie Ryki, a zapominacie o jesusie i jego doświadczeniu w organizacji tego typu imprez...

jestem przeciwnikiem ryk ale jedno wiem mamy KS i to zapewniam dobrych i to oni nam zorganizuja zlot a nie jesus ktory nawet nie jest klubowiczem

...szkoda, że kazdy temat traktujący o dużym, miedzyregionalnym spotkaniu zawsze kończy się ryczeniem jeden na drugiego

nie tylko temat o zlocie :) trzeba sie przezwyczaic, ze nie kazdy bedzie szczesliwy ( tak jak ja jesli chodzi o ryki) ale nie da sie dogodzic wszystkim
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Jerry » 9 mar 2006, 21:57

Piotruś napisał(a):...jeszcze jedno – forsujecie Ryki, a zapominacie o jesusie i jego doświadczeniu w organizacji tego typu imprez...

a jakie on ma doświadczenie???bo jestem ciekaw :) nie jestem złośliwy

Piotruś napisał(a):a może jestem w wielkim błędzie i to nie należy do jego obowiązków

Obowiązki mam w pracy,a to jest przyjemność mo moge to robić albo nie,wiec jesli miało to być umoralniajace to Ci nie wyszło :D <lol>
Forumowicz

Postprzez Pit » 9 mar 2006, 22:01

Jerry napisał(a):

a jakie on ma doświadczenie???bo jestem ciekaw :) nie jestem złośliwy

...zorganizował MegaSpot 2005 w Toruniu, który wyszedł świetnie. Ale faktycznie – to żadna zasługa <glupek2>

Jerry napisał(a):Obowiązki mam w pracy,a to jest przyjemność mo moge to robić albo nie,wiec jesli miało to być umoralniajace to Ci nie wyszło :D <lol>

...nie moją rolą ani celem umoralnianie Ciebie, skąd przyszło Ci to do głowy? Jakoś nie mogę ogarnąć stary Twojego toku rozumowania :)
Forumowicz

Postprzez Jerry » 9 mar 2006, 22:06

Piotruś napisał(a):...zorganizował MegaSpot 2005 w Toruniu, który wyszedł świetnie. Ale faktycznie – to żadna zasługa

to duża zasługa!!!Ale to jedyny zlot jaki zorganizował :( Ja organizując pierwszy zlot w Skierniewicach byłem szcześliwy bo wypadł wspaniale ale za to następny był do pupy..........wkońcu po 7 zlotach zakumałem o co chodzi :D i 8 był [tiiit]!!!
Piotruś napisał(a):...nie moją rolą ani celem umoralnianie Ciebie, skąd przyszło Ci to do głowy?

Nie wiem tak odebrał tą wypowiedz ale mogłem sie mylić
Piotruś napisał(a):Jakoś nie mogę ogarnąć stary Twojego toku rozumowania

nie jestem taki stary.......chyba :|

Tu macie pare fotek z najlepszych imprez zorganizowanych przeze mnie:
Tutaj zlot połączony z KJS-em przy współpracy Maćka Wisławskiego
Obrazek
1.3 poj blisko 100kM :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Perła Clio Łódzkiego Zasteca 1,4 200 KM
Obrazek
przygotowania do ćwiartki razem z Policją
Obrazek
To juz inna impreza
Obrazek
Obrazek
Obrazek
To auto powinien znac każdy pasjonat SR blisko 250KM z 1,8
Obrazek
Obrazek
Impreza w Speed Clubie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a to wrzesień 2004 roku zakończenie sezonu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Perla 230 kucy zrobione elektroniką,obecnie auto podchodzi pod 300 kucy :D
Obrazek
A to już rozpoczęcie sezonu 2005
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
2.0 na turbinie.Nie pytajcie o kuce bo to juz przegięcie!!!
Obrazek
Obrazek
Amerykańska Camry 3.0 V6
Obrazek
Obrazek
A to cacko poznajecie :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Auto z Tuning Jędrasik
Obrazek
Obrazek
Tu macie część wyników
Najgłosniejszy wydech
http://itcs.cyber.h.pl/wynikiwydech.html
Zręcznościówka
http://itcs.cyber.h.pl/wynikislalom.html
Ćwiartka
http://itcs.cyber.h.pl/wyniki400.html
to oczywiście namiastka tego co sie dzieje na tych imprezach!!!
Ostatnio edytowano 9 mar 2006, 23:05 przez Jerry, łącznie edytowano 4 razy
Forumowicz

Postprzez kamil_v6 » 9 mar 2006, 22:27

A ja już nawet próbowałem zacząć ten temat (patrz: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=19018 ) i mnie Jerry zamknął, a przecież chyba nic złego w tym nie ma, by już do tego się przygotowywać...

p.s. słowa Jerrego:
Przepraszam Was ale zamykam do końca Lutego i prosze aby nie powstawały narazie takie tematy do momentu kiedy nie bede wiedział konkretów odnośnie Mega Spotkania na którym maja stawić sie koledzy z zagranicy!
Temat stanie na forum na koniec lutego!

...a tu mamy 9 marca...
Ostatnio edytowano 9 mar 2006, 22:32 przez kamil_v6, łącznie edytowano 1 raz
KAMIL_V6
Forumowicz

Od: 25 maja 2005, 00:20
Auto: WRX MY03, smart :)

Postprzez Waluś » 9 mar 2006, 22:30

ej to miało być o otwarciu sezonu a wy znowu zaczynacie..........
Fotorelacje z napraw 626 GD
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia...
Forumowicz

Od: 21 lis 2003, 20:48
Auto: GJ SH01, a rekreacyjnie niebieskie 1300 ccm na dwóch kołach

Postprzez Jerry » 9 mar 2006, 23:04

I co Waluś to ja przeginam???
Forumowicz

Postprzez Achemenid » 10 mar 2006, 01:37

Waluś a moze by sie znimi spiknoac na spotkanie sa bardziej konkretni bez takiej jalowej dyskusji
http://www.auto.lublin.pl/forum/viewtop ... 3871#33871
Forumowicz

Od: 20 cze 2004, 15:39
Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.

Postprzez Morder » 10 mar 2006, 09:27

29/30 kwiecień – fajny termin. :D Ryki też są fajne :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 09:34

Achemenid napisał(a):Waluś a moze by sie znimi spiknoac na spotkanie sa bardziej konkretni bez takiej jalowej dyskusji
http://www.auto.lublin.pl/forum/viewtop ... 3871#33871

a o co z Tym chodzi???Jesli macie tam jakies dojścia to dajcie znac coby mozna urozmaicić Ryki!
Morder napisał(a):29/30 kwiecień

Odpada,jade do Ustki na kajty :D hahaha
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 10 mar 2006, 09:35

Jerry napisał(a):Ja przesadziłem................skoro temat ma sie tyczyc Ryk to dlaczego zawsze ktos tu musi zacząć gadke o czyms innym???To mnie denerwuje ze nie umiecie trzymać sie dyskusji

Jerry, a gdzie mamy do k.... nędzy dyskutować, skoro temat o dużym spocie został zamknięty?????????

kamil_v6 napisał(a):p.s. słowa Jerrego: Cytat:
Przepraszam Was ale zamykam do końca Lutego i prosze aby nie powstawały narazie takie tematy do momentu kiedy nie bede wiedział konkretów odnośnie Mega Spotkania na którym maja stawić sie koledzy z zagranicy!
Temat stanie na forum na koniec lutego!

Zauważ, że wtedy nie miałem pretensji.
Tylko małe ale ......
Minęły 2 terminy (jeden podałeś wyżej, a drugi podesłałeś mi na pw) i niestety nic się nie zadziało.
Dziwisz się, że ktokolwiek jest zainteresowany dużym ogólnopolskim zlotem i pyta co z tematem?
Gdyby była jakakolwiek informacja ze strony KSów na ten temat dyskusja nie miałaby takiego przebiegu.

Ciskasz się gdy tylko padnie takie pytanie, o co ci chłopie chodzi?
Nie potrafisz spokojnie odpowiedzieć?

Ja tylko spokojnie z normalnej ciekawości klubowicza pytam:
Co na dzisiaj udało się ustalić/załatwić w sprawie megaspota w tym roku?
Czy możemy poznać wstępne ustalenia np. lokalizację?
Czy toczą się jakieś rozmowy z MazdaAT – zainteresowani wiedzą że był (w lutym) jakiś kontakt z nimi?

Jerry , bardzo cię proszę – po przeczytaniu tego nie zaczynaj się miotać i być mistrzem ironii.
Po prostu powiedz nam jako KS co udało się na razie ustalić.

P.S.
Nie jestem wielkim zwolennikiem EMM – nazwy użyłem dla przypomnienia tematu który pod takową funkcjonował zanim go zamknąłeś, blokując tym samym możliwość prowadzenia dyskusji/uzyskania informacji.

P.S.2
Waluś – sorki za spowodowanie takiego mętliku
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Morder » 10 mar 2006, 09:38

Jerry napisał(a):Odpada,jade do Ustki na kajty :D hahaha

wal się, morze nie wyschnie, pojedziesz kiedy indziej :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 09:53

Grzyby napisał(a):Jerry , bardzo cię proszę – po przeczytaniu tego nie zaczynaj się miotać i być mistrzem ironii.

uwielbiam to!!!Uwielbiam byc ironiczny!!!I tez taki jestem!!!
Dyskusja z wami nie ma sensu!!!
Co do EMM jak bed cos wiedział to napisze.To że jest Mazda AT ze swoja kasą to nic w porównaniu z potrzebami na taki zlot.Dla Was to pierdnąć kaszlnąć i mamy zlocik na 200 aut.Śmieszni jesteście.
Podejmująć sie organizacji takiego spotkania,trzeba wząść pod uwage ze może sie pojawić wiecej niz zapisana ilośc aut i nie sa to ludzie których znamy co moze powodować różnego rodzaju spięcia i niedomówienia.
A dodtakowo uważam ze w klubie jest mało poważnych ludzi z którymi mozna by to zrobic,widac to po Was jak przyjeżdzacie na spoty,czy kiedykolwiek któryś z Was zapytał sie czy może w czymś pomóc??Nie!!!Nie moge sobie pozwolic na to ze zostane z Marcinem i Globusem do obsługi takiej imprezy.Wasze deklaracje są dla mnie zupełnie niewartościowe bo juz nie raz padały z waszych ust a na spotach okazywało sie zupelnie inaczej,jak wogóle sie nie pojawiały deklarujące osoby to na spocie miały wazniejsze sprawy hahaha Nie mam zamiaru prowadzić Was za rączki i przypominać wam na spotkaniach o waszych deklaracjach bo na to wtedy jest juz za poźno.Prowadze rozmowy ze znajomym który dałby mi kilku chłopaków do pomocy ale tu jak zwykle chodzi też o kase.Nikt z Was nie doweidział sie konkretów co do miejsc które tak polecaliscie,pewnie zaraz napiszecie ze nie było info odemnie i dlatego hahaha ,można było sie tego dowiedzieć i bez mojego info,jeśli oczekujecie ze ja lub Marcin mamy je wszystkie objechać i pogadac jak z terminami to sie mylicie,bo ja nie mam na to czasu i Marcin tez.
Pan Zientarski zadeklarował cheć pomocy ale tak jak i ja szuka odpowiedniego miejsca na taka impreze i nie chodzi tu tylko o asfalt ale i miejsca parkingowe zaplecze gastronomiczne itd.
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 10 mar 2006, 10:20

Jerry napisał(a):czy kiedykolwiek któryś z Was zapytał sie czy może w czymś pomóc??Nie!!!

może cię to zdziwi, ale ja o to pytałem w zeszłym roku (przy Toruniu)

Jerry napisał(a):Nikt z Was nie doweidział sie konkretów co do miejsc które tak polecaliscie

Jak złożyłem w zeszłym roku propozycję to spędziłem kilka dni, żeby rozeznać możliwości (lotnisko, baza noclegowa, zaplecze gastronomiczne itd.) co zresztą dokładnie opisałem.
Tak się składa, że tym razem nie mam takich możliwości.

I nie twierdzę, że zorganizowanie dużego zlotu to dla mnie
Jerry napisał(a):pierdnąć kaszlnąć

Jerry, nie nastawiaj się tak bojowo. Skoro deklarowałeś termin podania informacji to nie dziw się, że jak minął to ktoś pyta co z tematem.

Jerry napisał(a):jeśli oczekujecie ze ja lub Marcin mamy je wszystkie objechać i pogadac jak z terminami to sie mylicie,bo ja nie mam na to czasu i Marcin tez

Każdy ma jakieś obowiązki i skoro nie wyrabiacie z czasem to można jak biały człowiek poprosić o pomoc (żeby ktoś podjechał i popytał a nie wyskakiwać z pretensjami, racja?)

Bez urazy Jerry, ale wychodzi na to że jako KS masz pretensje do innych że coś nie wychodzi :|

Wychodzi na to że dyskusja nie ma sensu (tylko nie wiem z kim?)
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Pit » 10 mar 2006, 10:24

Jerry napisał(a):Uwielbiam byc ironiczny!!!I tez taki jestem!!!

Jerry napisał(a):Dyskusja z wami nie ma sensu!!!

Jerry napisał(a): pierdnąć kaszlnąć

Jerry napisał(a):Śmieszni jesteście

Jerry napisał(a):A dodtakowo uważam ze w klubie jest mało poważnych ludzi

Jerry napisał(a):Wasze deklaracje są dla mnie zupełnie niewartościowe

...no comments :|
Forumowicz

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 10:41

Dobra wygraliscie!!!I wiecie co naprawde dochodze do wniosku ze sie nie nadaje :D hahaha to co strzele focha i wycofam sie hahaha
Piotruś napisał(a):...no comments

a dlaczego wybierasz pewne fragmenty??
A na poważnie jesli sie Wam cos nie podoba to prosze o załozenie tematu z odwołaniem mnie,chyba bede sie cieszył bo powoli zaczynacie mnie irytować,a ja zaczynam to lubić tak samo jak ironie hahaha
Forumowicz

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 10:43

A i znowu zwaliliscie tamat hahaha a ja dalem sie wciągnąć,a obiecałem pewnym osoba ze bed olewał takie akcje hahaha
Forumowicz