Jerry napisał(a):Ja przesadziłem................skoro temat ma sie tyczyc Ryk to dlaczego zawsze ktos tu musi zacząć gadke o czyms innym???To mnie denerwuje ze nie umiecie trzymać sie dyskusji
Jerry, a gdzie mamy do k.... nędzy dyskutować, skoro temat o dużym spocie został zamknięty?????????
kamil_v6 napisał(a):p.s. słowa Jerrego: Cytat:
Przepraszam Was ale zamykam do końca Lutego i prosze aby nie powstawały narazie takie tematy do momentu kiedy nie bede wiedział konkretów odnośnie Mega Spotkania na którym maja stawić sie koledzy z zagranicy!
Temat stanie na forum na koniec lutego!
Zauważ, że wtedy nie miałem pretensji.
Tylko małe ale ......
Minęły 2 terminy (jeden podałeś wyżej, a drugi podesłałeś mi na pw) i niestety nic się nie zadziało.
Dziwisz się, że ktokolwiek jest zainteresowany dużym ogólnopolskim zlotem i pyta co z tematem?
Gdyby była jakakolwiek informacja ze strony KSów na ten temat dyskusja nie miałaby takiego przebiegu.
Ciskasz się gdy tylko padnie takie pytanie, o co ci chłopie chodzi?
Nie potrafisz spokojnie odpowiedzieć?
Ja tylko spokojnie z normalnej ciekawości klubowicza pytam:
Co na dzisiaj udało się ustalić/załatwić w sprawie megaspota w tym roku?
Czy możemy poznać wstępne ustalenia np. lokalizację?
Czy toczą się jakieś rozmowy z MazdaAT – zainteresowani wiedzą że był (w lutym) jakiś kontakt z nimi?
Jerry , bardzo cię proszę – po przeczytaniu tego nie zaczynaj się miotać i być mistrzem ironii.
Po prostu powiedz nam jako KS co udało się na razie ustalić.
P.S.
Nie jestem wielkim zwolennikiem EMM – nazwy użyłem dla przypomnienia tematu który pod takową funkcjonował zanim go zamknąłeś, blokując tym samym możliwość prowadzenia dyskusji/uzyskania informacji.
P.S.2
Waluś – sorki za spowodowanie takiego mętliku