Ryki pewnie tradycyjnie bedą w Rykach tyle ze nie bedzie ankiety a konkretny termin do którego bedziecie musieli sie dostosować.Koniec z ankietami nie mam na to czasu,przykro mi.Ostatnio była ankieta zagłosowało blisko 50 osób a przyjechało 20

www.mazdaspeed.pl
Jerry napisał(a):miesiąc wcześniej bedzie podany termin i kazdy bedzie musiał sie dostosować
Jerry napisał(a):...może sami sie postaracie pogadac ze sponsorami i załatwić miejsce...
Piotruś napisał(a):...jeszcze jedno – forsujecie Ryki, a zapominacie o jesusie i jego doświadczeniu w organizacji tego typu imprez...
...szkoda, że kazdy temat traktujący o dużym, miedzyregionalnym spotkaniu zawsze kończy się ryczeniem jeden na drugiego
Piotruś napisał(a):...jeszcze jedno – forsujecie Ryki, a zapominacie o jesusie i jego doświadczeniu w organizacji tego typu imprez...
Piotruś napisał(a):a może jestem w wielkim błędzie i to nie należy do jego obowiązków
Jerry napisał(a):Piotruś napisał(a):...jeszcze jedno – forsujecie Ryki, a zapominacie o jesusie i jego doświadczeniu w organizacji tego typu imprez...
a jakie on ma doświadczenie???bo jestem ciekawnie jestem złośliwy
Jerry napisał(a):Obowiązki mam w pracy,a to jest przyjemność mo moge to robić albo nie,wiec jesli miało to być umoralniajace to Ci nie wyszło![]()
Piotruś napisał(a):...zorganizował MegaSpot 2005 w Toruniu, który wyszedł świetnie. Ale faktycznie – to żadna zasługa
Piotruś napisał(a):...nie moją rolą ani celem umoralnianie Ciebie, skąd przyszło Ci to do głowy?
Piotruś napisał(a):Jakoś nie mogę ogarnąć stary Twojego toku rozumowania
Przepraszam Was ale zamykam do końca Lutego i prosze aby nie powstawały narazie takie tematy do momentu kiedy nie bede wiedział konkretów odnośnie Mega Spotkania na którym maja stawić sie koledzy z zagranicy!
Temat stanie na forum na koniec lutego!
Achemenid napisał(a):Waluś a moze by sie znimi spiknoac na spotkanie sa bardziej konkretni bez takiej jalowej dyskusji
http://www.auto.lublin.pl/forum/viewtop ... 3871#33871
Morder napisał(a):29/30 kwiecień
Jerry napisał(a):Ja przesadziłem................skoro temat ma sie tyczyc Ryk to dlaczego zawsze ktos tu musi zacząć gadke o czyms innym???To mnie denerwuje ze nie umiecie trzymać sie dyskusji
kamil_v6 napisał(a):p.s. słowa Jerrego: Cytat:
Przepraszam Was ale zamykam do końca Lutego i prosze aby nie powstawały narazie takie tematy do momentu kiedy nie bede wiedział konkretów odnośnie Mega Spotkania na którym maja stawić sie koledzy z zagranicy!
Temat stanie na forum na koniec lutego!
Grzyby napisał(a):Jerry , bardzo cię proszę – po przeczytaniu tego nie zaczynaj się miotać i być mistrzem ironii.
Jerry napisał(a):czy kiedykolwiek któryś z Was zapytał sie czy może w czymś pomóc??Nie!!!
Jerry napisał(a):Nikt z Was nie doweidział sie konkretów co do miejsc które tak polecaliscie
Jerry napisał(a):pierdnąć kaszlnąć
Jerry napisał(a):jeśli oczekujecie ze ja lub Marcin mamy je wszystkie objechać i pogadac jak z terminami to sie mylicie,bo ja nie mam na to czasu i Marcin tez
Jerry napisał(a):Uwielbiam byc ironiczny!!!I tez taki jestem!!!
Jerry napisał(a):Dyskusja z wami nie ma sensu!!!
Jerry napisał(a): pierdnąć kaszlnąć
Jerry napisał(a):Śmieszni jesteście
Jerry napisał(a):A dodtakowo uważam ze w klubie jest mało poważnych ludzi
Jerry napisał(a):Wasze deklaracje są dla mnie zupełnie niewartościowe
Piotruś napisał(a):...no comments
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości