, rąk po demontażu tego zbiornika chyba nie domyjęblack_pablo napisał(a):a teraz zagadka znajdź murzyna

www.mazdaspeed.pl
, rąk po demontażu tego zbiornika chyba nie domyjęblack_pablo napisał(a):a teraz zagadka znajdź murzyna
a ty tą Mazdę budujesz na następny DakarPiotr89 napisał(a):tej podłużnicy żadna sól, żadne progi zwalniające, żadne przeciążenia nie zniszczą- dolny płaszcz kształtownika ma grubość 5mm![]()
pawelmazdabg napisał(a):Nasuwa mi się następujący komentarz: "od złomu do przełomu"
Piotr89 napisał(a):Już nie mogę się doczekać żeby uruchomić silnik i zrobić małego "OS-a"
Elkerek, pewnie pod koniec tygodnia coś nowego się pojawi, bo przez ostatnie kilka dni zajmowałem się takimi pierdółkami, typu doczyścić, zdrapać, zwymiarować, oszlifować. Jednak te pierdółki umożliwią szybką dalszą rzeźbę
przykroPiotr89 napisał(a):Zabawa szlifierką skończyła się Izbą Przyjęć i szyciem ręki![]()
alk80 napisał(a):ps. pracowało się bez osłony
rider143 napisał(a):Przy tak zrekonstruowanej i dociążonej budzie to już będziesz musiał turbinkę dołożyć do silnika aby zachować fabryczną dynamikę jazdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości