www.mazdaspeed.pl
waldii napisał(a):kurde jaki kazdy mądry teraz.To za duza locha,a to tamto ,a to moment nie ten.Sami profeszjonalisci.A co do czego na ogolnopolskim wyskakuje taki jeden z drugim,turbo burbo i ledwo lamie 16tki![]()
![]()
![]()
waldii napisał(a):kurde jaki kazdy mądry teraz.To za duza locha,a to tamto ,a to moment nie ten.Sami profeszjonalisci.A co do czego na ogolnopolskim wyskakuje taki jeden z drugim,turbo burbo i ledwo lamie 16tki
Grzesiu napisał(a):dobrze że chociaż Ty masz tyle "mądrego" do powiedzenia i napisania, aż mi się kojarzy w ...był i g... widział;)
waldii napisał(a):kurde jaki kazdy mądry teraz.To za duza locha,a to tamto ,a to moment nie ten.Sami profeszjonalisci.A co do czego na ogolnopolskim wyskakuje taki jeden z drugim,turbo burbo i ledwo lamie 16tki![]()
![]()
![]()
Capazo napisał(a):Samochody ktore zjawily sie na Rykach z adnotacja T, sa traktowane jako Daily Car
Grzesiu napisał(a):spieka to ja bym sobie na razie darował
Grzesiu napisał(a):ja zrobiłem gdzieś jakiś czas?
tekkenfan napisał(a):co nie zmienia faktu że chciałoby się też zrobić jakiś fajny czas na 1/4
Gib napisał(a):Capazo napisał(a):Chodzi o Onyxa...
Raczej o Magdę, bo Onyx zdaje się złamał Nissanem 16 sekundTaki szczegół.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości