Tomek6 napisał(a):Ja się bardzo cieszę
i bardzo dobrze

Oby tak dalej
www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):Ja się bardzo cieszę

bartosz51 napisał(a):Uważam, że koniecznie powinieneś użyczyć swoją Mazdę do poćwiczenia.
zielony110 napisał(a):Tomek6 napisał(a):Ja się bardzo cieszę
i bardzo dobrze
Oby tak dalej

Tomek6 napisał(a):ale na Mazdę to mimo wszystko za wcześnie. Za wcześnie dla mnie
Waldek91 napisał(a):I wiem że serce by się krajało jakby delikatnie się o słupek "oparła" czy na krawężnik za mocno wjechała, wiem, bo sam tak mam
 ) Tydzien pozniej kolejny cwok, ten musial wjechac mocniej bo zrobilo sie minimalne wybrzuszenie na tylnym zderzaku (zaraz kolo rejestracji) plus ubytek lakieru – tamtego dnia wydawal sie mega wielki a jak spojrzalem nastepnego dnia to prawie go nie widzialem
 ) Tydzien pozniej kolejny cwok, ten musial wjechac mocniej bo zrobilo sie minimalne wybrzuszenie na tylnym zderzaku (zaraz kolo rejestracji) plus ubytek lakieru – tamtego dnia wydawal sie mega wielki a jak spojrzalem nastepnego dnia to prawie go nie widzialem  

az mnie noga bolala ale musialem odreagowac
 az mnie noga bolala ale musialem odreagowac  
   widziec nigdy wiecej, a druga sprawa nie jest mi po drodze. Malo tego , nastepnego dnia wyjechalem na autostrade (smigalem do ASO) to myslalem, ze mi kiere wyrwie z rak – panowie tak je ladnie wywazyli
 widziec nigdy wiecej, a druga sprawa nie jest mi po drodze. Malo tego , nastepnego dnia wyjechalem na autostrade (smigalem do ASO) to myslalem, ze mi kiere wyrwie z rak – panowie tak je ladnie wywazyli  zielony110 napisał(a):jak sobie fele przytarles pamietasz
 przez cały późniejszy dzień, lepiej było, jak się nikt do mnie nie odzywał. Życie.
  przez cały późniejszy dzień, lepiej było, jak się nikt do mnie nie odzywał. Życie.glowasiek napisał(a):Malo tego , nastepnego dnia wyjechalem na autostrade (smigalem do ASO) to myslalem, ze mi kiere wyrwie z rak – panowie tak je ladnie wywazyli

Muszę tylko znaleźć lakiernika, któremu zaufam... a to trudne.
 Muszę tylko znaleźć lakiernika, któremu zaufam... a to trudne.zielony110 napisał(a):Pierwsza zajawka nowej M6

Tomek6 napisał(a):Muszę tylko znaleźć lakiernika, któremu zaufam... a to trudne.
Tomek6 napisał(a):niestety codzienna jazda po trasie daje po zderzaku kamieniami
zielony110 napisał(a):Tomek mamy takiego w UK. Adas sie nazywa

Krzychu potwierdzi
zielony110 napisał(a):Staram sie systematycznie odpryski maskowac, ale czasem to jak walka z wiatrakami
glowasiek napisał(a):Pocieszajace jest to, ze inne marki maja ten sam problem – a wszystko przez ta ekologie

Tomek6 napisał(a):najlepsze lakiery na dzień dzisiejszy na nowych samochodach ma uwaga... Skoda.
Tomek6 napisał(a):Wiecie, że to kolejny argument za odwiedzinami?
glowasiek napisał(a): kazda miala te odpryski a w jednym przypadku to bylo widac, ze ruda buszuje juz pod lakierem jakis czas.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6