Tomek6 napisał(a):Ja się bardzo cieszę
i bardzo dobrze

Oby tak dalej
www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):Ja się bardzo cieszę
bartosz51 napisał(a):Uważam, że koniecznie powinieneś użyczyć swoją Mazdę do poćwiczenia.
zielony110 napisał(a):Tomek6 napisał(a):Ja się bardzo cieszę
i bardzo dobrze![]()
Oby tak dalej
Tomek6 napisał(a):ale na Mazdę to mimo wszystko za wcześnie. Za wcześnie dla mnie![]()
Waldek91 napisał(a):I wiem że serce by się krajało jakby delikatnie się o słupek "oparła" czy na krawężnik za mocno wjechała, wiem, bo sam tak mam
zielony110 napisał(a):jak sobie fele przytarles pamietasz
glowasiek napisał(a):Malo tego , nastepnego dnia wyjechalem na autostrade (smigalem do ASO) to myslalem, ze mi kiere wyrwie z rak – panowie tak je ladnie wywazyli![]()
![]()
zielony110 napisał(a):Pierwsza zajawka nowej M6
Tomek6 napisał(a):Muszę tylko znaleźć lakiernika, któremu zaufam... a to trudne.
Tomek6 napisał(a):niestety codzienna jazda po trasie daje po zderzaku kamieniami
zielony110 napisał(a):Tomek mamy takiego w UK. Adas sie nazywa![]()
![]()
Krzychu potwierdzi
zielony110 napisał(a):Staram sie systematycznie odpryski maskowac, ale czasem to jak walka z wiatrakami
glowasiek napisał(a):Pocieszajace jest to, ze inne marki maja ten sam problem – a wszystko przez ta ekologie
Tomek6 napisał(a):najlepsze lakiery na dzień dzisiejszy na nowych samochodach ma uwaga... Skoda.
Tomek6 napisał(a):Wiecie, że to kolejny argument za odwiedzinami?![]()
glowasiek napisał(a): kazda miala te odpryski a w jednym przypadku to bylo widac, ze ruda buszuje juz pod lakierem jakis czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6