mamy nowa akcje zakupowa w dziale M3
jak jest ktos zainteresowany, to zapraszam tutaj:
viewtopic.php?p=2169070#p2169070
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Barteq0014 napisał(a):sprawdź jakie cyferki są na tym zaworze(poznamy czy to nie wadliwa seria)
Nie ma czegoś takiego jak "wadliwa seria"
To normalny element eksploatacyjny który się zużywa.
Jak seria może być nazwana wadliwą skoro zawory 003 i 006 potrafią wytrzymać ponad 200kkm?
Zresztą – trafiają się uszkodzenia również 066 – też zostanie nazwana "wadliwą"?
seba1177 napisał(a):A jak mogę sprawdzić czy ten mój zawór jest popsuty i wymaga zmiany na nowy??
jest jakaś metoda wykluczenia ze to własnie ta czesc silnika nie dziala wlasciwie?
WarunekPL napisał(a):Panowie i Panie gdzie jest przekaźnik/ przerywnik od kierunkowskazów?
Pamek napisał(a):Koledzy, od wczoraj czasami przy odpalaniu zamiast kręcić to (chyba) rozrusznik tyka, czy to są objawy już jego zużycia czy może coś innego?
Grzyby napisał(a):Pamek napisał(a):Koledzy, od wczoraj czasami przy odpalaniu zamiast kręcić to (chyba) rozrusznik tyka, czy to są objawy już jego zużycia czy może coś innego?
Albo uwieszone/wytarte szczotki na rozruszniku albo uszkodzony automat tzw. bendix.
Bez wyjęcia i rozbebeszenia rozrusznika się nie obejdzie.
Wojtek napisał(a):2.
WarunekPL napisał(a):
Panowie i Panie gdzie jest przekaźnik/ przerywnik od kierunkowskazów?
za zegarami kierowcy
WarunekPL napisał(a):a da rade dostać się tam od spodu czy trzeba demontować konsolę?
WarunekPL napisał(a):Rozchodzi sie o to, że kierunkowskazy mi mi migają jak szalone (bardzo szybko)
Wojtek napisał(a):a kierunki w blotnikach tez sa sprawne?
Wojtek napisał(a):czy diod nie masz zalozonych?
Pamek napisał(a):Koledzy dzisiaj dziwna sytuacja, silnik kręci, a nie pali, potem zobaczyłem gdy TCS nie zgaśnie to kręci i nie zapali jeżeli zgaśnie przy kluczyku na zapłonie to pali od strzała. Miał ktoś podobny problem?
vetguy napisał(a):czy do przed lifta (ja mam bose) można wsadzić radio poliftowe z mp3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6