radzi89 napisał(a):Osobiscie odpowiadalaby mi podstopnica dedykowana do oryginalnego zestawu nakladek. Wielu z nas juz takie nakladki kupilo.
popieram
www.mazdaspeed.pl
radzi89 napisał(a):Osobiscie odpowiadalaby mi podstopnica dedykowana do oryginalnego zestawu nakladek. Wielu z nas juz takie nakladki kupilo.
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć o możliwość zrobienia na tej podstopnicy loga mazdy, czy też napisu Mazda. Oraz o orientacyjną cenę takiego egzemplarza przy większej ilości zamówionych sztuk.
Pozdrawiam
Jericho napisał(a):Cena w ASO to dokładnie 104,55 brutto
Witam
zalezy od ilosci sztuk, powyzej 5 sztuk moge zrobic logo mazdy, a cena zalezy juz od ilosci chetnych
Pozdrawiam
Witam,
Powiedzmy, że 5 osób będzie. Mógłbym prosic o jakis projekt graficzny jak to będzie wyglądało, oraz cene powiedzmy za 5 sztuk. Rozumiem, że powyżej tej ilości cena sukcesywnie będzie spadała?
Pozdrawiam
Witam,
Dziękuje, w takim wypadku skontaktuje się ze znajomymi i rozważymy zakup takiego produktu. Myślę, że we wtorek/środę po świętach tam odpowiedz oraz opcjonalnie ilość zamawianych przedmiotów.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości