w dobrze kilkuletnim aucie przyspieszenie zalezy od wielu czynnikow a najmniej wlasnie od katalogu. Takimi parametrami podniecaja sie dzieci z podstawowki

poszukaj czegokolwiek ale w najlepszym stanie technicznym – taka jest moja rada
www.mazdaspeed.pl
Barthez napisał(a):a po co Ci te przyspieszenia do setki??? czym Ty sie sugerujesz?
w dobrze kilkuletnim aucie przyspieszenie zalezy od wielu czynnikow a najmniej wlasnie od katalogu. Takimi parametrami podniecaja sie dzieci z podstawowkizbierajace gumy do zucia turbo.
ravo napisał(a):obrażasz mnie
Kamilek30 napisał(a): dodam jeszcze dla ciekaowsci że nawet moderatorzy zbytnio nie polecali mi tego auta/marki ,,opla się ma ale sie nie poleca" tak mi nawet odpisali
Kamilek30 napisał(a): polecali najczesciej mazda/honde
teti napisał(a):Ciekawe ilu z tych odradzających miało Opla
teti napisał(a):
Ciekawe ilu z tych odradzających miało OplaA może to wójek miał albo szwagier kolegi
I nie dziw sie, że ludzie wypisują ci takie bzdury to jest forum Mazdy czyli forum miłośników japońskiej myśli technologicznej więc normalne jest, że forumowicze, klubowicze i moderatorzy w przweażającej większości nieobiektywnie oceniają inne marki i prubują pokazać je z najgorszej strony czego przykładem mogą być te żenujące cytaty
nemi napisał(a):teti napisał(a):Ciekawe ilu z tych odradzających miało Opla
Skoro pytał na forum Opla i tak mu odpowiedzieli, to przypuszczam, że ludziska tam tymi Oplami jeżdżą.
Mi w zasadzie to samo powiedzieli na forum Renault Laguna, kiedy przymierzałem się do tego auta.
I jeszcze jedna sprawa – wszyscy na forach takich marek jak Renault i Opel polecają japończyki. Kłopot w tym, że pewnie nikt z tych for sam takiego nie posiada i nie posiadał. Jak komuś się coś zepsuje, to pokutuje myślenie, że japońskie auta nigdy się nie psują, nie sprawiają problemów i lepiej je kupić. Takie sobie stereotypy.
Kamilek30 napisał(a):mazda 6 czy ford mondeo
Kamilek30 napisał(a):audi a4 b6 (albo a6c5) czy bmw 3 e46 (albo5 e39)
Barthez napisał(a):nemi Ci już kilka razy odpowiadal na to pytanie
Kamilek30 napisał(a):wcale nie muszę i nie bardzo chce sprzedawać, piszę do Ciebie bo podobnież bardzo poszukujesz auta i nie możesz znaleźć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości