check napisał(a):czyli czas z gtech'a bardzo zbliżony do tego z zawodów
Tak. Włączałem G-techa w czasie przejazdów i mogę powiedzieć, że jest to w miarę dokładne urządzenie. Przynajmniej jeśli chodzi o czasy na 1/4. Nie wiem jak z mierzeniem 0-60Mph.
Najmniejsza różnica pomiędzy wskazaniami G-techa a czasem rzeczywistym to 0.03s. Największa to 0.24s. Właśnie w czasie mojego rekordowego przejazdu 15.18s G-tech pokazał 15.42s
Z reguły G-tech zawyżał (czyli pokazywał gorsze niż w rzeczywistości) czasy o ok. 0.1s
check napisał(a):masz jakiś filmik on board z przyśpieszenia ?
Jak bedę miał czas żeby przejechać się na autostradę. Zobaczymy czy uda się zamknąć szafę na prędkościomierzu (bona obrotomierzu już zamykam

)
check napisał(a):Będą próby łamania 15s ? Czy to jest wszystko co da się wycisnąć z BP N/A ?
Z prrzeróbek mechanicznych to jedyne co jeszcze chciałbym zrobić to wymienić kolektor wydechowy, który wciąż jest seryjny, na rurowy 4-1 oraz założyć chłodnicę oleju (to akurat nie zwiększy mocy ale przedłuży żywotność silnika).
Poza tym myślę, że te czasy mogłyby być jeszcze lepsze gdyby za sterami Madzi usiadł lepszy kierowca. Ja np. nie umiem porządnie ruszyć (za każdym razem koła piszczą przez długi czas oraz nie umiem zmieniać biegów z "międzygazem")
Teraz czas żeby zając się trochę wyglądem Mazdy bo już nie mogę patrzeć na te połamane zderzaki