www.mazdaspeed.pl
danmazda napisał(a):O to torafalmazda6 napisał(a):ale się świeciTylko te ramki, oczy mnie bolą
![]()

Socyopatic napisał(a):to glebimy

danmazda napisał(a):I na spota zapraszam, będzie trzeba to ocenić na żywo
wajcha luzna, żadnego innego biegu nie da sie wbic. Jutro bede chciał zawiezc do mechanika na ogledziny. Mam nadzieje, że to pierdoła jakas przy wybieraku..

Mniej pozytywne jest to, że po włozeniu zawiasu przod podobno stoi duzo wyzej
Opcja 1, najmniej chciana – powrot do seryjnych sprezyn, opcja 2 – tył seryjny a przod na tych eibachach ale tu nie jestem przekonany co do bezpieczenstwa, wiec mało prawdopodobna.., opcja 3, najbardziej prawdopodobna – zostanie tak jak jest i bede szukał samych sprezyn przednich od 2.0 lub 2.3 GG/GY na ktorych przod powinien mocniej siasc, tak jak sie to dzieje w przypadku wsadzania ich do wersji z klekotem). W kazdym razie do amorow wpadły nowe osłony, odbojniki oraz mocowania tychze amorow, wiec praktycznie cały zawias teraz juz jest naprawde nowka w tym aucie i oby nic juz nawet minimalnie nie pukało
Został jeszcze egr do przeczyszczenia, bo jak ostatnio sprawdzalismy z Danmazda na spocie to pokazywało jego błąd a ja podczas jazdy juz od jakiegos czasu czułem poszarpywania miedzy 1,5 a 2 tys obrotow, wiec wszystko wskazuje, że to on jest ich sprawca.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 5 gości