Zdzirson napisał(a):Miałem podobnie i też jak kolega wyżej pisał od plaka :/
Pomogło wd40
to od razu skorzystam z okazji i zapytam
www.mazdaspeed.pl
Zdzirson napisał(a):Miałem podobnie i też jak kolega wyżej pisał od plaka :/
Pomogło wd40

Ekscytacji się nie dziwię – znajome uczucie gdy syf spływa i odsłania się złoto
 Ekscytacji się nie dziwię – znajome uczucie gdy syf spływa i odsłania się złoto  
mmarcis4 napisał(a):Zebrałem dzisiaj siły żeby wyczyścić przepustnicę.

Kali2k napisał(a):po podłaczeniu wszystkiego nie wyskoczył Ci check engie?

Kali2k napisał(a):po podłaczeniu wszystkiego nie wyskoczył Ci check engie? Ja oddałem do czyszczenia w autojaksie i po podłączeniu tylko przekręcili kluczyk wyleciał check. chwilkę na komputer i śmiga jak dzika
mmarcis4 napisał(a): jedynie z dolnym wężem od chłodzenia przepustnicy miałem problem z jego ściągnięciem bo kiepski dostęp tam jest
Arkadius 73 napisał(a):trzeba od razu było zrobić by-pass czyli połączyć dwie rurki wchodzące i grzejące dodatkowo przepustnicę łącznikiem miedzianym , miałbyś zimniejszą tb czyli lepsza reakcja na gaz kolego
wiem co mówię i ile to daje , szczególnie latem
Maniekvip napisał(a):No ciekawe hmmm
Latem lepsza reakcja na gaz a co się dzieje zimą
Arkadius 73 napisał(a):tb to widzę że jest pikuś ale ile nagaru siedzie na zaworach i popychaczach to już możesz wnioskować
Dopisano 13 mar 2014 18:04:Maniekvip napisał(a):No ciekawe hmmm
Latem lepsza reakcja na gaz a co się dzieje zimą
a dlaczego w poliftach zlikwidowano to ustrojstwo po drugie nic się nie dzieje bo ma by-pass od 4 lat
po któreś tam była na to serwisówka
a tak wogóle to ja się nie znam rób jak chcesz
Maniekvip napisał(a):
A odłączyli akumulator do czyszczenia?
Bo coś mi świta że mmarcis4 odłączył.

jeszcze muszę spojrzeć na obudowę klapy bagażnika, bo ta górna listwa nieraz potrzeszczy
 jeszcze muszę spojrzeć na obudowę klapy bagażnika, bo ta górna listwa nieraz potrzeszczy 

mmarcis4 napisał(a):całkiem inna bajka.Ruszanie i ogólna jazda (zmiana biegów) jest dużo płynniejsza,obroty ładnie płynnie schodzą i ogólnie jest banan na twarzy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości