Mam ciekawy temat pod dyskusję.
I moje pytanie do was:Wymieńcie mi wasze zdania na ten temat.Plusy i minusy itd.
Pozdrawiam serdecznie Martinez81
P.S.Nawet jeśli do zdrady by doszło i tak w klubie bym został.
www.mazdaspeed.pl
STEffAN napisał(a):No ale nie obyło sie i bez awarii, ale to oddzielna historia.
darekk86 napisał(a):nie taki obciach jak montaz gazu w V8...
darekk86 napisał(a):ale takie teraz "biznesmeny" co to do AMG gaz montuja...
Martinez81 napisał(a):STEffAN napisał(a):No ale nie obyło sie i bez awarii, ale to oddzielna historia.
A co się stało jeśli możesz powiedzieć.Właśnie boję sie skomplikowania konstrukcji,bo potem nie będę miał fachowca,co będzie umiał to naprawić.
darekk86 napisał(a):o kurcze... takich to juz nigdy nie zrozumiem... Do AMG gaz??
darekk86 napisał(a):To juz lepiej diesla kup, nie taki obciach jak montaz gazu w V8.
slav napisał(a):albo nie lubia przeplacac za PB łoł
slav napisał(a):pieknie chodzi na gazie , a power jak na PB , odejscie i dzwiek niesamowity
darekk86 napisał(a):Lexus, V8 i gaz... Neee, w zyciu... To juz lepiej diesla kup, nie taki obciach jak montaz gazu w V8...
brii napisał(a):Obciachem to jest jeździć w SC z kratką i LPG kiedy pod domem stoi śliczna Mazda oczko język
brii napisał(a):Warto się jeszcze zorientować jak wygląda "wsparcie" dla Lexusa bo dla Mazdy jest niezłe (to forum chociażby)
brii napisał(a):Obciachem to jest jeździć w SC z kratką i LPG
darekk86 napisał(a):wylacznie jak korek gazu jest ukryty gdzies
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości