Mazda 323F BA J-Spec KL-ZE
Jak by co to mam caly kompletny turbo kit do twojego autka. Jak bedziesz mial ciagle problem z moca to mozemy sie dogadac co do tego kitu. Ja niestety ide w inna droge.
2008 Mazda CX9 Grand Turing
2007 Toyota Camry Hybrid
2006 Jetta TDi ( tylko celnicy leca w pana)
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
- Od: 18 mar 2004, 20:03
hmm może byś podjechał i go "shamował" ciekaw jestem ile to tam jest tych koników
pozdrawiam
pozdrawiam
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
xXx napisał(a):Nie zakładasz Turbo?? Jaka kasa z ciekawości, czy możesz dać jakieś zdjęcia
Niestety zdienc nie mam. Ale mozemy sie spodkac w czerwcu to ci to wszytko pokaze. Dlaczego nie instaluje? Instaluje ale calkiem inny system. A dokladnie mozesz sie dowiedziec na ford probe forum, tam jest moj post z moim project. Przeczytaj i daj mi znac co sadzisz o nim.
Narazie
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
Jeszcze jedno.
Napewno chcesz zakladac turbo na klze.
Wienc jest to mozliwe ale dotunnigowanie tego silnika jest bardzo wymagajace starannego czasu, chodzi mi o detonacje, poniewaz kompresia jest wieksza niz KL03 9.2-10psi
Z tego co wiem to ludzie zakladaja turba na te silniki i chodza. Ale w twoim przypadku to moze byc tylko 5psi.
To jest lista co mam.
1 turbo garett 03
2 Front intercooler
3FMU cartech
4Wastegate turbonetic
5Warlbro 190 fuel pomp
6zlonczki zwezki sillikonowe
7 i duzo takich malych drobnostek
Napewno chcesz zakladac turbo na klze.
Wienc jest to mozliwe ale dotunnigowanie tego silnika jest bardzo wymagajace starannego czasu, chodzi mi o detonacje, poniewaz kompresia jest wieksza niz KL03 9.2-10psi
Z tego co wiem to ludzie zakladaja turba na te silniki i chodza. Ale w twoim przypadku to moze byc tylko 5psi.
To jest lista co mam.
1 turbo garett 03
2 Front intercooler
3FMU cartech
4Wastegate turbonetic
5Warlbro 190 fuel pomp
6zlonczki zwezki sillikonowe
7 i duzo takich malych drobnostek
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
GTurbo, ja wiem że trzeba by się bawić z silnikiem w celu odprężenia go. Pytałem poprostu ile by kosztował taki kit-turbo do KL-ZE.
A Ty co masz zamiar zrobić
Skoro nie chcesz montować Turbo.
P.S. Ile chciałbyś za te hamulce co kupiłeś do siebie
Też coś takiego muszę za jakiś czas nabyć.
A Ty co masz zamiar zrobić
P.S. Ile chciałbyś za te hamulce co kupiłeś do siebie
Ja tego nie powiedzialem ze nie bede zakladal turbo. Narazie przygotowuje silnik a jak czytasz posty co sadze ze tak to tam jest napisane jaki moj cel jest. A te turbo co mam nie da tyle mocy co zamierzam osiagnac. Ja bede zakladal Precision Turbo 61 trim ktore daje 680 koni i dlatego t03 garrett nie da mi tej mocy. A hamulce sa extra
!

2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
Niestety nie jest to mozliwe abym zalozyl je, bo mieszkam w NY a autko jest w polsce i czeka na mnie
Mam zamiar sie pojawic w tym roku, wienc sam nie wiem co mam zrobic najpierw kolo autka a nie chce zarywac wakacji w polsce. Narazie to zbieram czesci wymagane do skonczenia mojego turbo project. A za hamulce dalem $800
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
2007 Toyota Camry Hybrid
Chce dobry rower.
Paweł, w którym miejscu chodzi Ci o VAF, bo rzeczywiście to jest MAF.
O którym zdjęciu mówicie
Solo, niedługo zamontuję ECU i MAF
Dolot właśnie się robi, a raczej redukcja 70 mm na 89 mm JE 50. Stożek zamówiony K&N do odebrania dopiero za dwa tygodnie.
Dalsza część dolotu zostanie zamontowana po odebraniu stożka i nadkola plastikowego.
Tymczasowo stożek zamontowany będzie w miejscu oryginalnego filtra a potem idzie do przestrzeni pomiędzy nadkolem a zderzakiem.

O którym zdjęciu mówicie
Solo, niedługo zamontuję ECU i MAF
Dolot właśnie się robi, a raczej redukcja 70 mm na 89 mm JE 50. Stożek zamówiony K&N do odebrania dopiero za dwa tygodnie.
Dalsza część dolotu zostanie zamontowana po odebraniu stożka i nadkola plastikowego.
Tymczasowo stożek zamontowany będzie w miejscu oryginalnego filtra a potem idzie do przestrzeni pomiędzy nadkolem a zderzakiem.