ja juz nie ufam specjalistom... Wole sam z kumplem usiasc, wyjac silnik, uszczelnic wycieki, przerobic co mi potrzeba a pozniej kupic sprzet do strojenia i samemu wystroic samochod. Oczywiscie sluchajac rad i uczac sie od madrzejszych, ale robic wszystko samemu. Nie znam juz zadnego fachowca ktoremu moglbym oddac samochod i miec pewnosc ze na 100% bedzie wszystko dobrze zrobione od a do z. Akurat w tym przypadku jest dosc trudno wystroic wszystko i nie zajmuje to 5 minut no i nie da sie tego skopiowac z innego samochodu. A w takim przypadku prawie nikomu sie nie chce robic bo akurat w tym przypadku trzeba najpierw troche pomyslec a pozniej jeszcze pokombinowac, a to juz przerasta wiekszosc serwisow... :/
Mysle ze jak zrobie pare rzeczy ktore musze zrobic to mazda zacznie wreszcie jezdzic tak jak powinna, ale i tak to za malo bedzie...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dlatego powoli rozpoczynam nowy projekt, ale to juz sie pochwale jak beda jakies efekty. Niestety, nadal nie mam na nic czasu, ale jak tylko znajde chwile to zajme sie wreszcie na powaznie mazda. Bo tyyyle rzeczy jest jeszcze do zrobienia... mniejszych i wiekszych zmian, ale mysle ze dosc ciekawych