Gapcio napisał(a):Oficjalnie oswiadczam ze juz wiecej nie pije
pozwolę również się pod tym podpisać ..
www.mazdaspeed.pl
Sqbi napisał(a):To był mój pierwszy zlot z wami i muszę powiedzieć ze byłem mocno zaskoczony, niestety na niekorzyść.
Ponieważ byłem pierwszy raz na czymś takim to spodziewałem sie wszystkiego tak jak było opisane na forum wcześniej. Niestety jednak okazało sie ze jak dla mnie był totalny brak organizacji! Ledwo sie załapałem na Car Audio które było w trakcie z 1/4 mili. Nie będę sie rozpisywał o sposobie oceniania tej konkurencji kto był ten wie. Nie jestem też pewnien czy była ta konkurencja "Najpiękniejsza seria" może ktoś mi napisze czy była w końcu.
Poślizgi we wszystkim były duże no mogło być skoro sprzęt pomiarowy nawalił itd ale kto jest za to odpowiedzialny?
Także podsumowując zlot to dla mnie był 3/6 natomiast jeżeli chodzi o ludzi i klimat to daje 6/6 Pogoda nie dopisała niestety ale klimat który panował na zlocie a szczególnie w chacie warmińskiej bardzo to tuszował
faraonka30 napisał(a):Były wskazane osoby,które miały poprowadzić 1/4 mili od początku do końca-to nie była moja "działka".
Lilu napisał(a):uhhhuuu ... andariel .... kontynuuj prosze usmiech heheh bo zapowiada sie ciekawie usmiech .. heheh wiedziałam ze Arczi jest szalony .. ale widze ze go nie doceniałam zeby heheheheh
Luki1010 napisał(a):Czy ktoś oprócz mnie dostał za 1 miejsce puchar? Jeśli nie to chętnie dowiem się dlaczego
Sqbi napisał(a):Nie jestem też pewnien czy była ta konkurencja "Najpiękniejsza seria" może ktoś mi napisze czy była w końcu
Luki1010 napisał(a):Czy ktoś oprócz mnie dostał za 1 miejsce puchar?
Luki1010 napisał(a):Jeśli nie to chętnie dowiem się dlaczego. Jakoś dziwnie to wyszło, ja na lotnisku, reszta na imprezie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości