Puhcio napisał(a):E czasem trzeba, żeby się samochód nie zamulił
Tutaj chyba chodziło o niekatowanie autka
www.mazdaspeed.pl
magicadm napisał(a):Pkoli napisał(a):Szczerze mówiąc nie rajcuje mnie wyścig z inna szóstką, ponieważ dbam o swoją i nie wciskam nigdy gazu do podłogi.
A za to masz u mnie plusa
Jazda moim autkiem sprawia mi taką frajdę, że czasem lubię potoczyć się w kolumnie 90-tką, byle dłużej pokierować)
Dortann napisał(a):kwestia "oszczędzania" silnika poprzez jeżdzenie spokojne jest moim zdaniem wątpliwa.
magicadm napisał(a):Z tego co piszesz wynika, że M6 w dieslu to królowie lewego pasa...tylko coś ich nie widać.. ysz
Summit napisał(a):Jeszcze się w takim razie nie spotkaliśmy
Dortann napisał(a):Trzeba mu było złośliwcowi z DPFa strzelić, Summit
Dortann napisał(a):Natomiast lubię innym autom pokazywać miejsce w szeregu usmiech
Bartek1986 napisał(a):Czy jest się sens ścigać czymś co ma godzine do setki i nie zostało do tego stworzone?
Grzyby napisał(a):I nie mów mi że nie wiem co piszę – mam jedno i drugie więc wiem dobrze
Bartek1986 napisał(a):Mazda 6 jest piękna i tu już jest wyższość
magicadm napisał(a):A co do tego strzału z DPF – o co chodzi?pytajnik Czy DPF nie był przypadkiem od tego by mniej kopciłpytajnik?
Summit napisał(a):najszybciej wyprzedzam najbliższą M6 1.8
Summit napisał(a):jadę sobie majestatycznie przed nią
magicadm napisał(a):w TVN Turbo jakis złapany na radar kierowca M6 z DPF będzie sie tłumaczył, że jechał za szybko bo filtr wypalał
Globy napisał(a):albo gonilo go kolo dwumasowe
magicadm napisał(a):trzeba nieźle te przepisy łamać by móc sie "cieszyć" w 100% z diesla.
magicadm napisał(a):Grzyby napisał(a):I nie mów mi że nie wiem co piszę – mam jedno i drugie więc wiem dobrze
Trudno sie nie zgodzić, jest jedno ale....nasze drogi, na których jazda z prędkosciami, w których diesel pokazuje dobitnie swoją przewagę jest przynajmniej "niezgodna z przepisami"
Więc skoro na większości dróg mamy Vmax 90km/h to trzeba nieźle te przepisy łamać by móc sie "cieszyć" w 100% z diesla.
magicadm napisał(a):No właśnie, na drodzę swoja "niższą-wyższość" lubią pokazywać "kierofcy" VW Golf i BMW "em-czy" – czyli zwykli zakompleksieni dresiarze....czyżbysmy mieli na forum odłam dresiarski w M6???![]()
Dortann napisał(a):To może ja dres jestem skoro wyprzedzam? Ja po prostu zawsze dynamicznie ruszam ze świateł i osiągam dopuszczalną prędkość a potem mnie mijają właśnie rozmaite pasiaki i inne, których kierownicy zaspali na światłach.
Dortann napisał(a):Natomiast lubię innym autom pokazywać miejsce w szeregu usmiech
Dortann napisał(a):Gdybym jeździł 50km/h na wisłostradzie to bym przyniósł hańbę marce Mazda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości