Jakiej muzy słuchasz? Jest to już jest podstawowy budzet i można całkiem niezły zestaw zainstalować.
DLS – jeżeli tylko coś cię przekonuje do tej firmy to zapraszamJesza napisał(a):czy to coś świetne to głośniki
www.mazdaspeed.pl
DLS – jeżeli tylko coś cię przekonuje do tej firmy to zapraszamJesza napisał(a):czy to coś świetne to głośniki
zależy od budżetuJesza napisał(a):Napisz jakąś propozycję wzmacniaczy do zestawu R6A.
Jesza napisał(a):Słucham głównie rocka raczej lżejsze odmiany, smooth jazz.
airbob napisał(a):mam testowe radio właśnie bose i na żywca podłączyłem sobie do jego wyjść głośnik
Ja bym obstawał za subem. 1 zestaw w m6 nie jest tak mocny 2 tak już można by zrezygnować z suba. Ale nawet mały subik 10" może narobić zamieszania w pozytywnym słowa znaczeniuJesza napisał(a):czy będzie potrzebny sub
no fakt przecieżto RM ma hi-inputJesza napisał(a):RCA chyba niekoniecznie
jesteś pewien? Gdyby były u mnie już by siedziało bose a tak kopa.Jesza napisał(a):W innych wątkach forumowicze piszą że jednostki centralne są identyczne czy mają czy nie sygnaturę BOSE
R6AJesza napisał(a):na pewno DLS tylko co odpowiada zestawowi R6A
To już kwestia gustu, wygody i praktyki – musisz pokombinować bo jak ma to wyglądać to potrzeba jaką zabudowę fajną zrobić.Jesza napisał(a):Aha i jeszcze jak sie montuje takiego raka (RM V41) w aucie
airbob napisał(a):Hi input we wzmacniaczu to dokładnie taki adapter RCA tylko że wbudowany do środka wzmacniacza. Wszelkie niedoskonałości rozwiązania pozostają
A co z płytą? Przecież komp, klima, i radio nie działa po zmianie ze zwykłego na bose .... więc "chyba" nie tylko tor.airbob napisał(a):reszta rzeczywiście jest taka sama.
Blaster7 napisał(a):Niestety pozostają mi głodniki 165 mm których nie mam gdzie wsadzić ;/ bo chyba nie ma przejściówek w przednich drzwiach z owali na okręg
barabasz69 napisał(a):Witam wszystkich
mam pytanie czy da sie wymienic fabryczne radio na jakies 2-dinowe i gdzie mozna ewentualnie dokupic ramke maskujacą?
moze ktos z forumowiczów tym sie zajmuje
jestem z wawy
z góry dziekuje za odp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje