misiekwaw napisał(a):(...)
E 280 CDI
No to się OT zrobił
www.mazdaspeed.pl
misiekwaw napisał(a):(...)
E 280 CDI
mr_t napisał(a):ASO dlatego że manuale merca nie najlepiej znoszą tak duże momęty obrotowe – w sumie ogólnie manuale nie najlepiej sobie z tym radzą. Nie bez powodu prawie wszyscy producenci mocniejsze silniki wyposazaja głównie w automaty (z/ lub bez możliwości manualnej zmiany biegów – możliwość manualnej zmiany biegu to nie to samo co ogranicznie najwyższego biegu!)– mniejsza szansa ze kierowca rozwali skrzynie biegów na wskutek braku odpowiedniej synchronizacji lewej stopy z prawą ręką oczko
mr_t napisał(a):ech.. nie lubię swojego samochodu krzywy
gregorb napisał(a):Chcialbym kupic gumowy "dywanik" do bagaznika, ale w Gdansku za oryginal zazyczyli sobie 300zl (!).
yakuzik napisał(a):witam, zastanawiam sie nad lekkim tuningiem silnika w mazdzie 3 2,0, co byscie poradzili za jakies nieduze pieniądze
yakuzik napisał(a):Ale mi dałes rade, wole wykrzesac raczej cos z tego swojego, niz kupowac inne auto
yakuzik napisał(a):wiesz mi nie zależy, żeby osiągnac 50 koni wiecej, chce lekki przyrost mocy w okolicach 5-10 koni, więc chyba chip z dolotem wystarczą
yakuzik napisał(a):wiesz mi nie zależy, żeby osiągnac 50 koni wiecej, chce lekki przyrost mocy w okolicach 5-10 koni, więc chyba chip z dolotem wystarczą
Feat napisał(a):Turbodziura w silniku 1.6 benzyna? Chyba chodzilo Ci o 1.6 diesel...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość