Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam serdecznie Tarkana spotkanego wczoraj wieczorem na BP przy Modlinskiej – milo bylo poznac, "szostka" lsni jak z zurnala!
Poza tym pozdrowienia dla kierowcy czarnej RX-8 WX, obok ktorego przejechalem dzis wieczorem pare swiatel na Kasprzaka.
Dziś widziana szara 323f około 15:30 z naklejka klubowa w Malborku tablice GMB.... machnełem włascicielowi
I około 16:00 w Tczewie czerwona 323f BA na stacji STATOIL tablice CB...... na podkladkach klubowych kolor czerwony niestety niedojrzałem własciciela
I około 16:00 w Tczewie czerwona 323f BA na stacji STATOIL tablice CB...... na podkladkach klubowych kolor czerwony niestety niedojrzałem własciciela
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
a ja dziś na Marywilskiej widziałem nową Mazde 6 tylko jakis słaby kolor miała – jakis odcień brązu:)
Pozdrowienia dla M6 która nas dzisiaj wyprzedziła w Kielcach ok. godz. 00.30
Niestety – tylko z jednym światłem z przodu i bez stopów
Zrób to szybko gościu bo szkoda żeby ktoś zaparkował w bagażniku
Niestety – tylko z jednym światłem z przodu i bez stopów

Zrób to szybko gościu bo szkoda żeby ktoś zaparkował w bagażniku
darekk86 napisał(a):Zula seicento jest wypasMam je niby od wczoraj ale z krakowa dojechalo od wawy!
Mój to nawet z Gdańska dojeżdżał!
darekk86 napisał(a):Tylko w korku sie zagotowal od razu bo okazalo sie ze wentylator nie dziala...
Też tak miałam... Musiałam "na sztywno" podłączyć bo zepsuła się czujka a akurat właśnie z Gdańska do domu wyjeżdżałam

- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
hehehe. no to fajna perspektywa
Ale dym z kierownicy juz przerobilem w fiacie uno jak mialem zastepcze. Tez sie zaczelo dymic i pozniej nic nie znalezli.
Do zimy podejrzewam ze on nie dojezdzi, bo ma pojezdzic troche zeby sie zwrocil a pozniej bedzie baza do naszego nowego projektu, wiec zostanie z niego tylko buda albo nawet nie
Wiec mysle ze te 4-6 miesiecy przejezdzi jakos.
A i tak juz wczoraj przymierzalismy do seicento felgi 21"
:D Weszly by... prawie... gdyby troche przyciac nadkola no i bez opon
Ale wyyypas by byl 
Ale dym z kierownicy juz przerobilem w fiacie uno jak mialem zastepcze. Tez sie zaczelo dymic i pozniej nic nie znalezli.
Do zimy podejrzewam ze on nie dojezdzi, bo ma pojezdzic troche zeby sie zwrocil a pozniej bedzie baza do naszego nowego projektu, wiec zostanie z niego tylko buda albo nawet nie
Wiec mysle ze te 4-6 miesiecy przejezdzi jakos.
A i tak juz wczoraj przymierzalismy do seicento felgi 21"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Ja nie wiem, co wy macie z Tymi autami.... chyba jakieś felerne sztuki
U mnie w firmie jest kilka SC, z czego jeden mam na spółe (1.1 LPG) i jeszcze nic z wymienionych rzeczy sie nie stało. Jedynie co nawaliło to cięzko chodzące drzwi od pasażera i czasami zacinająca się klama od tych drzw oraz "lekko zwichrowany" walek rozrządu, ale chodzi i to całkiem zwawo
A autka sporo jeźdza, przez ponad 3 lat nastukane ponad 100k km mają
A co do Magdalenek, ostatnio coś mało ich widuje, pochowały się czy co?
U mnie w firmie jest kilka SC, z czego jeden mam na spółe (1.1 LPG) i jeszcze nic z wymienionych rzeczy sie nie stało. Jedynie co nawaliło to cięzko chodzące drzwi od pasażera i czasami zacinająca się klama od tych drzw oraz "lekko zwichrowany" walek rozrządu, ale chodzi i to całkiem zwawo
A autka sporo jeźdza, przez ponad 3 lat nastukane ponad 100k km mają
A co do Magdalenek, ostatnio coś mało ich widuje, pochowały się czy co?
- Od: 28 paź 2007, 16:48
malutka napisał(a):Pozdrawiam widzianą dziś w Poznaniu czarną mx 5 na klubowych niebieskich podkladkach
ciemno niebieska
a ja pozdrawiam fasole któremu w końcu mazda śmiga aż miło
aa oraz właścicielkę czerwonego transfosmersa z hali targowej nr 8
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Pozdrawiam granatową eFkę BA nr KR 0....
Dzisiaj wieczorkiem na Andersa w Hucie jechała za mną.
Pozdrawiam
Aha no i pozdrowienia dla kierownika lub kierowniczki czerwonej 323C zaparkowanej przy Błoniach. Czyżby roleczki?
Dzisiaj wieczorkiem na Andersa w Hucie jechała za mną.
Pozdrawiam
Aha no i pozdrowienia dla kierownika lub kierowniczki czerwonej 323C zaparkowanej przy Błoniach. Czyżby roleczki?

- Od: 23 sty 2008, 10:52
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
No to ja pozdrawiam Dyźka, którego spotkałem jadącego Corollą
po Radzymińskiej.
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Globy, mi również miło było poznać. Dzięki, że się uśmiechnąłeś i podszedłeś, bo bym Ciebie nie poznał. Do zobaczenia następnym razem...Globy napisał(a):Pozdrawiam serdecznie Tarkana spotkanego wczoraj wieczorem na BP przy Modlinskiej – milo bylo poznac,
staram się, aby była piękna modelka... ;–)Globy napisał(a): "szostka" lsni jak z zurnala!![]()
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Pozdro dla kierownika czarnej 6 MPS, na blachach CBxxxxx. Wjeżdżałeś w sobotę na nowobudowane osiedle przy Wale Miedzeszyńskim, ja spacerowałem z psem :–)
Były: 323F BG, Xedos6 2.0, Xedos9 2.3 V6, Grand Cherokee ZJ 5.2
Jest: Cherokee XJ 4.0, Chevrolet Chevelle '68
Jest: Cherokee XJ 4.0, Chevrolet Chevelle '68
- Od: 1 mar 2004, 17:40
- Auto: Cherokee XJ 4.0, Chevrolet Chevelle '68
pozdrawiam kierownika szmaragdowej 323F BG na klubowych niebieskich podkładkach, blachy WZ... widziana na Arkuszowej chyba ok 18.30
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrawiam kierowniczkę 323f BA na podkładkach klubowych, widzianą dzisiaj na ul. Sokołowskiej w Siedlcach
Pozdrowienia również dla kierowcy ciemnej 626GE z przyciemnionymi szybami i podkładkami klubowymi rej. WS... zaparkowanej w Sokołowie przy ul. Wilczyńskiego
Pozdrowienia również dla kierowcy ciemnej 626GE z przyciemnionymi szybami i podkładkami klubowymi rej. WS... zaparkowanej w Sokołowie przy ul. Wilczyńskiego
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL