ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
K8 i Janusz626 słuchajcie jako grupa założycielska MS Ziemi piotrkowskiej powiedcie mi gdzie zrobić jak to mówiłem na wczorajszym spotkaniu załozycielskim wizytówki lub jak to by inaczej nazwac reklamówki Naszej Mazda Speed i takich tam potrzebnych informacji??
Moze z 20 osób Nas bedzie to jak na 1 raz bardzo duzo.
:–)
Moze z 20 osób Nas bedzie to jak na 1 raz bardzo duzo.
:–)
DC CARS
...hmmm...pomyślmy....
K8 coś wspominał że skontaktuje się z Grzybem o jakieś gadżety MazdaSpeed...coś tak mi świta w pamięci (albo mi zawiało w ucho)
...można też druknąć jakieś ''wizytówki'' lub coś w tym stylu, nie wiem logo, adres strony forum i Mazdy ale przecież wszyscy to znamy chyba że dla innych co będą przejazdem pod aniołem
K8 coś wspominał że skontaktuje się z Grzybem o jakieś gadżety MazdaSpeed...coś tak mi świta w pamięci (albo mi zawiało w ucho)
...można też druknąć jakieś ''wizytówki'' lub coś w tym stylu, nie wiem logo, adres strony forum i Mazdy ale przecież wszyscy to znamy chyba że dla innych co będą przejazdem pod aniołem
Właśnie chodzi o tych nowych.
Którzy nie wiedzą o istnieniu czegos takiego.
Ja szukałem informacji jak zaczęła mi Madzia fiksowac i jak tylko znalazłem to zarejestrowałem sie.
A co z takimi ktorzy jak sie cos dzieje to jada odrazu do mechanika lub nie rozwala im sie nic
Którzy nie wiedzą o istnieniu czegos takiego.
Ja szukałem informacji jak zaczęła mi Madzia fiksowac i jak tylko znalazłem to zarejestrowałem sie.
A co z takimi ktorzy jak sie cos dzieje to jada odrazu do mechanika lub nie rozwala im sie nic
DC CARS
No Panowie szykuje sie nam nalot kolegów z Łodzi tez.
Tylko nie wiem co miał na mysli kolega spike 72 mówiąc :
"Przyszedł mi do głowy pewien pomysł, może głupi ale oceńcie.
Przeczytałem cały temat chłopaków z Piotrkowa i widzę, że się ostro zabrali za organizacje spota, może nic nie mówiąc nikomu zorganizujmy grupę z Łodzi i zaatakujmy tego ich spota z zaskoczenia, przecież Lublinek nam nie ucieknie. Co wy na to?
20 kwietnia 2008 o godzinie 16,30 pod Karczmą POD DOBRYM ANIOŁEM w Piotrkowie Trybunalskim."
Mam nadzieje ze przywiozą Nam jakieś dary
!!???? 
Tylko nie wiem co miał na mysli kolega spike 72 mówiąc :
"Przyszedł mi do głowy pewien pomysł, może głupi ale oceńcie.
Przeczytałem cały temat chłopaków z Piotrkowa i widzę, że się ostro zabrali za organizacje spota, może nic nie mówiąc nikomu zorganizujmy grupę z Łodzi i zaatakujmy tego ich spota z zaskoczenia, przecież Lublinek nam nie ucieknie. Co wy na to?
20 kwietnia 2008 o godzinie 16,30 pod Karczmą POD DOBRYM ANIOŁEM w Piotrkowie Trybunalskim."
Mam nadzieje ze przywiozą Nam jakieś dary

DC CARS
Witam i pozdrawiam wszystkich kolegów, pomysł jak wszyscy piszą Supperr
.
Czekałem na takie Spoty i się doczekałem ale niestety jak czytałem wasze posty się załamałem
nie mogę byc na tym spotkaniu bo niestety będe męczył kaca
,
ide na wesele koleżanki,
także pisze sie na następne spotkanie jeśli wszystko wypali i bedzie sporo ludzi, no i może sie to rozkręci:P Mam wielką nadzieje.

Czekałem na takie Spoty i się doczekałem ale niestety jak czytałem wasze posty się załamałem

ide na wesele koleżanki,
także pisze sie na następne spotkanie jeśli wszystko wypali i bedzie sporo ludzi, no i może sie to rozkręci:P Mam wielką nadzieje.
- Od: 18 lis 2007, 17:53
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 1995r.
Hello. Z braku czasu nawet nie zauważyłem co się szykuje. Dokładnie nawet nie przeczytałem kiedy w końcu cały ten zlot, proszę o podanie daty, miejsca i godziny...jak tylko czas pozwoli to może się zjawię....pozdrawiam
Ale gafę walnąłem...pisze jak byk...
Ale gafę walnąłem...pisze jak byk...
- Od: 22 mar 2008, 17:17
- Auto: 323F BA 1.5i 1995
Miło mi poinformować ze swoją obecnością zaszczycą Nas koledzy z Łodzi.
W ilu przyjadą tego nie wiem.
zastanawiam sie jedynie czy nie zmieniac miejsca spotkania na Sulejów pod Viktorią.
A tu macie link do chłopaków z Łodzi :
http://www.forum.mazdaspeed.pl/viewtopi ... start=2055

W ilu przyjadą tego nie wiem.
zastanawiam sie jedynie czy nie zmieniac miejsca spotkania na Sulejów pod Viktorią.
A tu macie link do chłopaków z Łodzi :
http://www.forum.mazdaspeed.pl/viewtopi ... start=2055
DC CARS
hoho jakie nam sie fajne stadko twoży
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Pablo napisał(a):Dostałem priva, jak tylko będę w Bełku, wpadnę moim złomkiem
hehe złomek zrobi furore
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
dcc69 napisał(a):TAK.
20 kwietnia 2008 o godzinie 16,30 pod Karczmą POD DOBRYM ANIOŁEM
Prosze wpisywac kto bedzie na 100%
Bede
...free people's way never ends...
- Od: 20 sty 2008, 17:06
- Auto: Mazda 323f '02 1.6
dcc69 50 aut sie zmiesci pod aniołem prawda
chyba wiecej nas nie bedzie . jesili tak to bedziemy musieli zeczwiscie miejsce zmienic .
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!

adidom konsultowałem się z dcc69 Miejsce zostaje to samo chyba ze liczba zadeklarowanych mazdowiczów przekroczy 60 aut . Ale nie sądze .
!!

adidom yes ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
!!