ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
K8 i Janusz626 słuchajcie jako grupa założycielska MS Ziemi piotrkowskiej powiedcie mi gdzie zrobić jak to mówiłem na wczorajszym spotkaniu załozycielskim wizytówki lub jak to by inaczej nazwac reklamówki Naszej Mazda Speed i takich tam potrzebnych informacji??
Moze z 20 osób Nas bedzie to jak na 1 raz bardzo duzo.
:–)
Moze z 20 osób Nas bedzie to jak na 1 raz bardzo duzo.
:–)
DC CARS
...hmmm...pomyślmy....
K8 coś wspominał że skontaktuje się z Grzybem o jakieś gadżety MazdaSpeed...coś tak mi świta w pamięci (albo mi zawiało w ucho)
...można też druknąć jakieś ''wizytówki'' lub coś w tym stylu, nie wiem logo, adres strony forum i Mazdy ale przecież wszyscy to znamy chyba że dla innych co będą przejazdem pod aniołem
K8 coś wspominał że skontaktuje się z Grzybem o jakieś gadżety MazdaSpeed...coś tak mi świta w pamięci (albo mi zawiało w ucho)
...można też druknąć jakieś ''wizytówki'' lub coś w tym stylu, nie wiem logo, adres strony forum i Mazdy ale przecież wszyscy to znamy chyba że dla innych co będą przejazdem pod aniołem
Właśnie chodzi o tych nowych.
Którzy nie wiedzą o istnieniu czegos takiego.
Ja szukałem informacji jak zaczęła mi Madzia fiksowac i jak tylko znalazłem to zarejestrowałem sie.
A co z takimi ktorzy jak sie cos dzieje to jada odrazu do mechanika lub nie rozwala im sie nic
Którzy nie wiedzą o istnieniu czegos takiego.
Ja szukałem informacji jak zaczęła mi Madzia fiksowac i jak tylko znalazłem to zarejestrowałem sie.
A co z takimi ktorzy jak sie cos dzieje to jada odrazu do mechanika lub nie rozwala im sie nic
DC CARS
No Panowie szykuje sie nam nalot kolegów z Łodzi tez.
Tylko nie wiem co miał na mysli kolega spike 72 mówiąc :
"Przyszedł mi do głowy pewien pomysł, może głupi ale oceńcie.
Przeczytałem cały temat chłopaków z Piotrkowa i widzę, że się ostro zabrali za organizacje spota, może nic nie mówiąc nikomu zorganizujmy grupę z Łodzi i zaatakujmy tego ich spota z zaskoczenia, przecież Lublinek nam nie ucieknie. Co wy na to?
20 kwietnia 2008 o godzinie 16,30 pod Karczmą POD DOBRYM ANIOŁEM w Piotrkowie Trybunalskim."
Mam nadzieje ze przywiozą Nam jakieś dary
!!???? 
Tylko nie wiem co miał na mysli kolega spike 72 mówiąc :
"Przyszedł mi do głowy pewien pomysł, może głupi ale oceńcie.
Przeczytałem cały temat chłopaków z Piotrkowa i widzę, że się ostro zabrali za organizacje spota, może nic nie mówiąc nikomu zorganizujmy grupę z Łodzi i zaatakujmy tego ich spota z zaskoczenia, przecież Lublinek nam nie ucieknie. Co wy na to?
20 kwietnia 2008 o godzinie 16,30 pod Karczmą POD DOBRYM ANIOŁEM w Piotrkowie Trybunalskim."
Mam nadzieje ze przywiozą Nam jakieś dary
!!???? 
DC CARS
Witam i pozdrawiam wszystkich kolegów, pomysł jak wszyscy piszą Supperr
.
Czekałem na takie Spoty i się doczekałem ale niestety jak czytałem wasze posty się załamałem
nie mogę byc na tym spotkaniu bo niestety będe męczył kaca
,
ide na wesele koleżanki,
także pisze sie na następne spotkanie jeśli wszystko wypali i bedzie sporo ludzi, no i może sie to rozkręci:P Mam wielką nadzieje.
.
Czekałem na takie Spoty i się doczekałem ale niestety jak czytałem wasze posty się załamałem
nie mogę byc na tym spotkaniu bo niestety będe męczył kaca ide na wesele koleżanki,
także pisze sie na następne spotkanie jeśli wszystko wypali i bedzie sporo ludzi, no i może sie to rozkręci:P Mam wielką nadzieje.

- Od: 18 lis 2007, 17:53
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 1995r.
Hello. Z braku czasu nawet nie zauważyłem co się szykuje. Dokładnie nawet nie przeczytałem kiedy w końcu cały ten zlot, proszę o podanie daty, miejsca i godziny...jak tylko czas pozwoli to może się zjawię....pozdrawiam
Ale gafę walnąłem...pisze jak byk...
Ale gafę walnąłem...pisze jak byk...

- Od: 22 mar 2008, 17:17
- Auto: 323F BA 1.5i 1995
Miło mi poinformować ze swoją obecnością zaszczycą Nas koledzy z Łodzi.
W ilu przyjadą tego nie wiem.
zastanawiam sie jedynie czy nie zmieniac miejsca spotkania na Sulejów pod Viktorią.
A tu macie link do chłopaków z Łodzi :
http://www.forum.mazdaspeed.pl/viewtopi ... start=2055

W ilu przyjadą tego nie wiem.
zastanawiam sie jedynie czy nie zmieniac miejsca spotkania na Sulejów pod Viktorią.
A tu macie link do chłopaków z Łodzi :
http://www.forum.mazdaspeed.pl/viewtopi ... start=2055
DC CARS
hoho jakie nam sie fajne stadko twoży
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Pablo napisał(a):Dostałem priva, jak tylko będę w Bełku, wpadnę moim złomkiem
hehe złomek zrobi furore
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
dcc69 napisał(a):TAK.
20 kwietnia 2008 o godzinie 16,30 pod Karczmą POD DOBRYM ANIOŁEM
Prosze wpisywac kto bedzie na 100%
Bede
...free people's way never ends...

- Od: 20 sty 2008, 17:06
- Auto: Mazda 323f '02 1.6
dcc69 50 aut sie zmiesci pod aniołem prawda
chyba wiecej nas nie bedzie . jesili tak to bedziemy musieli zeczwiscie miejsce zmienic .
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
!!

adidom konsultowałem się z dcc69 Miejsce zostaje to samo chyba ze liczba zadeklarowanych mazdowiczów przekroczy 60 aut . Ale nie sądze .
!!
!!

adidom yes ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
!!
!!