Kogo widziałem / widziałam
pozdrawiam Dorotę, którą widziałem wczoraj w Izabelinie na ul 3-go Maja ok godz. 9.00 jak wracałem od Jaksy – pozdrawiam również
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
NBR napisał(a):pozdrawiam Dorotę, którą widziałem wczoraj w Izabelinie na ul 3-go Maja ok godz. 9.00 jak wracałem od Jaksy – pozdrawiam również
Dzięki, pozdrawiam również, chociaż zdążyłam zauważyć tylko niebieskie podkładki

- Od: 10 paź 2006, 16:01
- Auto: Mazda 323f 1,5 1994 BA
cob_ra napisał(a):jak wracałem z olsztyna
I nie dałeś znać! Mieliśmy fajnego spokojnego spota
Pozdrawiam kierowcę czerwonej mazdy RX-7 FA? na starych czarnych blachach widzianego wczoraj w Olsztynie. Bardzo szybko wystrzeliła spod świateł. Identyczny model:

Piękny klasyk!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Pozdrawiam właściciela MPS-a, który mnie łyknął przedwczoraj na miękko na trasie Kielce-Kraków
NUmery SK.....
Myślałem, że pod górkę diesel ładnie idzie...
Zjechałem grzecznie na stronę... 
Myślałem, że pod górkę diesel ładnie idzie...
Pozdrowienia dla kierowniczek i kierowników wszystkich Mazd mijanych na trasie Kielce – Polańczyk 2.04.
Dla wszystkich Mazdowiczów widzianych 5.04 w Przemyślu (jakie to zagłębie Mazdowe
)
I dla wszystkich mijanych dzisiaj na trasie Polańczyk – Kielce
Dla wszystkich Mazdowiczów widzianych 5.04 w Przemyślu (jakie to zagłębie Mazdowe

I dla wszystkich mijanych dzisiaj na trasie Polańczyk – Kielce
Słyszałam wydech. Wszystko w porządku z moim wzrokiem :]. Gdy dojrzałam podkładkę klubową, byłeś już za daleko, abym mogła dojrzeć błotnik :].[/quote]
wiec przepraszam za te prawie najechane stopki dalsze przeprosiny na spocie choć niewiem czy w ten wtorek dojade jezeli odbedzie sie na (L)egi to pewnie bede
wiec przepraszam za te prawie najechane stopki dalsze przeprosiny na spocie choć niewiem czy w ten wtorek dojade jezeli odbedzie sie na (L)egi to pewnie bede
Wszystko dla fryzjera/fryzjerki od A do Z tel. 511-134-605
- Od: 24 sty 2008, 19:23
- Auto: mazda323c 1.3 16v
Cukierek napisał(a):I nie dałeś znać! Mieliśmy fajnego spokojnego spota
nie martw sie jak dobrze pojdzie to 2 razy w miesiacu na weekend bede wpadał do Olsztyna, ale to sie zobaczy
Pozdrawiam wszystkie mazdy widziane na drodze Zakopane – Warszawa. Z tych, które mi utkwiły w pamięci to: fioletowa 323f BA na zakopiance i grafitowa 3 sedan gdzieś przed Tychami. Pozostałe to w większości szóstki
. Ja byłem nie do rozpoznania, bo jechałem mondełem 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 7 kwi 2008, 15:27 przez piwak, łącznie edytowano 1 raz
madzia – łagodzi obyczaje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 5 mar 2008, 18:22
- Auto: Mazda3 '06 2,3,mondeo '06 TDCI
MazDarek widzialem Cie na Poleczki jak jechales do pracy. Ja smigalem ciemno-szrym rav-4 z przeciwka 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):MazDarek widzialem Cie na Poleczki jak jechales do pracy. Ja smigalem ciemno-szrym rav-4 z przeciwka
Widze, ze ktos tu sie kreci po moim kwadracie a ja Was jakos nie widuje, a ostatnio czesto kursuje po Poleczki, okolice Galerii Mokotow, Landu i trasa Pulawska/Polecki – Konstancin.
O ktorej tedy smigacie ?
MazDarek napisał(a):marcinkosky w końcu pokazałbyś się mazdą
w pracy placa mi za jazde Toyotami a nie Mazdami

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Pozdrawiam bartka323h i jego czarna BG na aluskach, wyjezdzajacego wczoraj chwile po poludniu z Koszykowej na Niepodleglosci 
a ja widzialem niedawno fioletowa (!!) mazde 323F BA na placu wilsona. Stal obok mnie na swiatlach, jakis mlody kierowca z dziewczyna. Nawet sie nie spojrzal... Rej. WX chyba.
Tak mi sie jakos zdaje ze tacy ludzie nie pasuja do mazd... Powinien sobie golfa kupic, wtedy by mial ich pelno wszedzie. A wszystkie mazdy powinny nalezec do klubu
Tak mi sie jakos zdaje ze tacy ludzie nie pasuja do mazd... Powinien sobie golfa kupic, wtedy by mial ich pelno wszedzie. A wszystkie mazdy powinny nalezec do klubu
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo