Zlot Mazdy z silnikami diesla (PB także mile widzane)
Niestety w tym czasie będę bawił się na weselu we Wrześni szkoda, spodkamy się "inną razą"
Pozdrawiam
M
Pozdrawiam
M
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
witam:)
nowy jestem mam BJ dieselka od niedawna – chcialbym sie podlaczyc na zlocik:)w wawie:)
nowy jestem mam BJ dieselka od niedawna – chcialbym sie podlaczyc na zlocik:)w wawie:)
Uważaj mam Mazde i nie zawaham się jej użyć
!!

- Od: 28 lut 2008, 16:45
- Auto: 323F BJ 2.0 TDVI 2001
freshbratek napisał(a):witam:)
witaj freshbratek,
zapraszamy, też będę pierwszy raz
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Przed chwilą dojechałem do domu..
Dziękuję wszystkim za udane spotkanie mimo nawet tak kapryśnej pogody. Na szczęście w podziemiach znalazło się kilka dogodnych miejsc parkingowych gdzie wg. modeli ustawiliśmy swoje Madzie. Jestem miło zaskoczony frekwencją... poprawiliśmy się od ostatniego spotu
na zlot dotarły też trzy Mazdy z silnikami benzynowymi
phi
Niestety nie byłem w stanie zapamiętać wszystkich nicków ale wpisując się tutaj dodawajcie proszę zdjęcia, które wykonaliście na spotkaniu.
Do następnego! ...mam nadzieję, że zobaczymy się w Ornecie
Pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim za udane spotkanie mimo nawet tak kapryśnej pogody. Na szczęście w podziemiach znalazło się kilka dogodnych miejsc parkingowych gdzie wg. modeli ustawiliśmy swoje Madzie. Jestem miło zaskoczony frekwencją... poprawiliśmy się od ostatniego spotu
Niestety nie byłem w stanie zapamiętać wszystkich nicków ale wpisując się tutaj dodawajcie proszę zdjęcia, które wykonaliście na spotkaniu.
Do następnego! ...mam nadzieję, że zobaczymy się w Ornecie
Pozdrawiam.
Riki napisał(a):na zlot dotarły też trzy Mazdy z silnikami benzynowymi phi
Liczyłeś, że się zepsują w drodze

Spotkanie bardzo fajne:)
Miło popatrzeć na paczkę fajnych autek.
Ci co byli kojarzą tego buraka w Srebrnym Mesiu w kabrio z dziurawym wydechem co jeździł w kóło???
Tak czuję, że robił to z powodu braku towarzystwa – najwyraźniej odbywał się też zlot Mesi w kabrio tylko z powodu pogody inne Kabriolety nie dojechały
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
hehe to i ja dorzucę swoje 3 grosze... zdjęcia zrobione aparatem w telefonie więc marnej jakości
To był mój pierwszy zloto-spot
i uważam że było
między innymi moja
P.S. Do zobaczenia w Ornecie
Pozdrawiam,
Norbert
To był mój pierwszy zloto-spot

Riki napisał(a):na zlot dotarły też trzy Mazdy z silnikami benzynowymi
między innymi moja
P.S. Do zobaczenia w Ornecie
_800x600.jpg)
_800x600.jpg)
_800x600.jpg)
_800x600.jpg)
Pozdrawiam,
Norbert
Jak widze trochu Was tam było
tak szczerze dopiero wczoraj o 16.00 dowiedziałem się od Rikiego ze jest zlot klekotow ...... znowu musiałem byc w warsztacie ..... dajcie jakies jeszcze foty.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
NBR napisał(a):między innymi moja
fajna, zadbana BJtka

:)NBR napisał(a):Do zobaczenia w Ornecie
P.S
Tam to się będzie dopiero działooo

magicadm napisał(a):najwyraźniej odbywał się też zlot Mesi w kabrio tylko z powodu pogody inne Kabriolety nie dojechały
pewnie tak
Jaksa napisał(a):Jak widze trochu Was tam było
Frekwencja tym razem dopisała
Jaksa napisał(a):dajcie jakies jeszcze foty
zaraz koledzy coś podrzucą
Jarku szkoda, że nie mogłeś dojechać... może jednak przy okazji kolejnego zlotu......
Riki napisał(a):NBR napisał(a):między innymi moja![]()
fajna, zadbana BJtka
dzięki – następnym razem na spota umyję auto, bo wstyd

Riki napisał(a):Jarku szkoda, że nie mogłeś dojechać... może jednak przy okazji kolejnego zlotu......![]()
np w Ornecie
Kurde, jeszcze trochę i w niedzielę bede musiał pracowacRiki napisał(a):Jarku szkoda, że nie mogłeś dojechać

Co to takiego i gdzie to jest ?NBR napisał(a): Ornecie
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Co to takiego i gdzie to jest ?NBR napisał(a): Ornecie
w dużym skrócie zlot na mazurach
Riki napisał(a):Jarku szkoda, że nie mogłeś dojechać... może jednak przy okazji kolejnego zlotu......
No właśnie... Miałem nawet niecny plan wobec Jaksy
Przemyślałem temat i uważam, że Jarek powinien wpadać na zloty w przebraniu – inaczej zostanie zamęczony pytaniami
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
Dobry pomysłmagicadm napisał(a):Jarek powinien wpadać na zloty w przebraniu

No tak , cos Riki mi wspominał....NBR napisał(a):zlot na mazurach
Przeczytam.Riki napisał(a):wszystko jest w linku
Mogę udzielic korepetycji po godzinachmagicadm napisał(a):Coś mi się co jakiś czas telepie/puka na postoju i w czasie jazdy od strony osprzętu