lukaszek323f napisał(a):jedyną rzeczą nad która w pewnym sesnie bym popracował to kierownica, taka jak miał billy pieknie by sie komponowała w twojej mazdzie.
Również jest w planach...
www.mazdaspeed.pl
lukaszek323f napisał(a):jedyną rzeczą nad która w pewnym sesnie bym popracował to kierownica, taka jak miał billy pieknie by sie komponowała w twojej mazdzie.
Palkerson napisał(a):lepiej się czuje samochód na glebie... lepiej wygląda i jest bezpieczniej,
seba323f napisał(a):nie wymieniałem jeszcze tarcz ani klocków z tyłu.... Zobaczymy jak będzie po wymianie
lukaszek323f napisał(a):dodatkowo moje zdanie jest takie, że nie robił bym żadnej gleby, ponieważ miałem wielokrtonie co sobote niedziele okazje przejezadzac po ulicach Warszawy, i naprawde gleba popsuła by cały urok jazdy efki telepało by trzesło wszystko a nie o to nam chodzi
damiaaans napisał(a):ale ten wizualny urok o wiele by poprawilo,
lukaszek323f napisał(a):nie róbcie juz Sebie OT bo raczej nie lubi tego
lukaszek323f napisał(a):czekamy jak wymyjesz autko oczko i lepsze fotki zeby
kamilgt napisał(a):Ładne koła Panie Sebo masz usmiech
kamilgt napisał(a):Może na Bemowie będzie mi dane oblukać na żywo ?
kamilgt napisał(a):A co do sportowych zawiasów.. nisko zawieszone samochody wyglądają super jednak na nasze drogi się nie nadają
kamilgt napisał(a):nisko zawieszone samochody wyglądają super
kamilgt napisał(a):"Umarł król, niech żyje król"
Palkerson napisał(a):a mieszkasz w takim miejscu ze lepiej nie kusić losu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości